Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van egy lány aki nekem nagyon tetszik csak látásból ismerjük egymást nemrég bejelöltem ismerősnek facebookonn és visszaigazolt szerintetek hogy közeledjek felé? Nem beszéltünk még eddig ( egy suliba járunk)
Figyelt kérdés
Tanácsok? hogy tudassam vele hogy tetszik mert ha egyből így neki esek szerintem tolakodás lenne mert mint mondtam még nem nagyon ismerjük egymást :)2012. aug. 21. 12:46
11/12 A kérdező kommentje:
az a baj hogy legtöbbször van valakivel vagy barátnőivel vagy mással :)
2012. szept. 6. 20:32
12/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok: ha a barátnőivel van,akkor te is menj oda hozzájuk dumálni a haverjaiddal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!