Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy japán csaj aki nagyon bejön de megsértődött?
ennyi nehéz felfogású embert... xD nem azt mondta, hogy a csajRÓL mi hiányzik, hanem hogy BELŐLE, a lyukából!
amúgy nem túl romantikus közeledés egy lányhoz, még ha csak megdugni akarod akkor is kedvesen kell meghódítani, nem ilyen tirpák szöveggel!
Nagyot mondtál, öblíthetsz! game over
Volt egyáltalán lány, akinél bejött ez a sz@r netes dumád?!
Szerintem elég tahó szöveg, kb. olyan, mint a szép a ruhád, szívesen látnám a hálószobám padlóján, vagy a Sanyi vagyok, azért mondom, hogy tudd, mit kell éjjel sikítanod. Ha valaki ezzel jönne hozzám valszeg elküldeném.
Jó sok ember félreértelmezte, lehet a csaj is félreértette, bár szerintem elég ismert csajozós szöveg.
Ha félreértette, akkor azt hiszi a ladyboyokra buksz, ha viszont nem, akkor egy nyomuló pasinak gondol. Ha akar egyéjszakásat és bejössz neki van esélyed, de ha inkább komolyabb pasikat akar, akkor ezután a "megdugnálak" szöveg után nem árt kicsit pedálozni.
Nekem ez a történet elég kamunak tűnik.
Azt még elhiszem, hogy paréj vagy és így közeledsz 1 csajhoz. De egy japán, főleg lány soha nem mondana ilyet, nem reagálna így kivéve ha igazán, igazán nagyon jó barátok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!