Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy japán csaj aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heinz Szabolcs kérdése:

Van egy japán csaj aki nagyon bejön de megsértődött?

Figyelt kérdés
Szóval az történt, hogy próbáltam vele beszélgetni, odáig rendben is volt minden, azt mondtam neki, hogy ő tökéletes csak egy dolog hiányzik belőle. Kérdezte hogy: mi? Erre mondtam neki h ami belőlem kilóg, de erre valszeg megsértődhetett, mert azt mondta, h Sushit csinálok a farkadból! de szerintetek még összejöhet legalább egy 1éjszakás kapcsolat?

2012. aug. 21. 10:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Na már elnézést, de én tudom, hogy fa.szi vagy és a csajnak mondtad a sztori alapján, hogy ő azért nem tetszik neked, mert nincsen farka. Te írtad, nem én! Ha meg fa.szra vágysz és nő szerű testre, akkor mennyél a mutáns ocsmány travikhoz. Én a csaj helyében levágtam volna helyben a farkad, hogy ne arra használd, amire a b.uzik szokták. PUN.CIBA A F.ASZ-FA.SZ A PU.NCIBA. Szegény csajszi....te hülye f@szkalap!
2012. aug. 21. 11:16
 12/20 anonim ***** válasza:

ennyi nehéz felfogású embert... xD nem azt mondta, hogy a csajRÓL mi hiányzik, hanem hogy BELŐLE, a lyukából!

amúgy nem túl romantikus közeledés egy lányhoz, még ha csak megdugni akarod akkor is kedvesen kell meghódítani, nem ilyen tirpák szöveggel!

2012. aug. 21. 11:24
 13/20 A kérdező kommentje:
végre h a 12 felfogta, de ezt olvastam a neten, h jó csajozási szöveg- szerintetek tényleg bunkó?
2012. aug. 21. 11:46
 14/20 anonim ***** válasza:
hát neten ne olvasgass ilyeneket, a facebooknak köszönhetően minden ilyen jó dumát ismer mindenki, ráadásul bunkó is ha engem kérdezel
2012. aug. 21. 12:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Nagyot mondtál, öblíthetsz! game over

Volt egyáltalán lány, akinél bejött ez a sz@r netes dumád?!

2012. aug. 21. 13:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Jah, bocs vazze xD. Megértettem xdxdxd. De attól még eléggé bunkós! Xd
2012. aug. 21. 13:20
 17/20 anonim ***** válasza:
azért még nincs minden veszve, kérj bocsánatot
2012. aug. 21. 13:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem elég tahó szöveg, kb. olyan, mint a szép a ruhád, szívesen látnám a hálószobám padlóján, vagy a Sanyi vagyok, azért mondom, hogy tudd, mit kell éjjel sikítanod. Ha valaki ezzel jönne hozzám valszeg elküldeném.

Jó sok ember félreértelmezte, lehet a csaj is félreértette, bár szerintem elég ismert csajozós szöveg.

Ha félreértette, akkor azt hiszi a ladyboyokra buksz, ha viszont nem, akkor egy nyomuló pasinak gondol. Ha akar egyéjszakásat és bejössz neki van esélyed, de ha inkább komolyabb pasikat akar, akkor ezután a "megdugnálak" szöveg után nem árt kicsit pedálozni.

2012. aug. 21. 18:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem ez a történet elég kamunak tűnik.

Azt még elhiszem, hogy paréj vagy és így közeledsz 1 csajhoz. De egy japán, főleg lány soha nem mondana ilyet, nem reagálna így kivéve ha igazán, igazán nagyon jó barátok vagytok.

2012. aug. 23. 09:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Ilyet rohadt nagy sértés egy lánynak mondani! Amúgy meg jó nagy bunkóság/parasztság. Mit vártál??? Talán azt, hogy a nyakadba ugrik örömében?
2012. szept. 19. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!