Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy japán csaj aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heinz Szabolcs kérdése:

Van egy japán csaj aki nagyon bejön de megsértődött?

Figyelt kérdés
Szóval az történt, hogy próbáltam vele beszélgetni, odáig rendben is volt minden, azt mondtam neki, hogy ő tökéletes csak egy dolog hiányzik belőle. Kérdezte hogy: mi? Erre mondtam neki h ami belőlem kilóg, de erre valszeg megsértődhetett, mert azt mondta, h Sushit csinálok a farkadból! de szerintetek még összejöhet legalább egy 1éjszakás kapcsolat?

2012. aug. 21. 10:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Sushi? :D hátha szőrös p***t akarsz akkor hajrá...sztem összejöhet...
2012. aug. 21. 10:16
 2/20 A kérdező kommentje:
miből gondolod, h szőrös?
2012. aug. 21. 10:17
 3/20 anonim ***** válasza:
24%
Az ázsiai csajok nem szoktak "borotválkozni".
2012. aug. 21. 10:22
 4/20 anonim ***** válasza:
48%
ott a pont...az ázsiai csajok 93%-a nem borotválja a nemi szervét...talán lesz 1 kis szerencséd...attól még az 1 éjszaka összejöhet,meg ha szereted ha sikít 1 nő akkor tedd meg mert az ázsiaiak azt szokták,főleg kínai meg japán :)
2012. aug. 21. 10:25
 5/20 anonim ***** válasza:
59%
Válaszolók! Ez a b.uzi nem a szőrre érti, hanem a csaj farkára ami nincs neki! "hiányzik belőled az ami nekem lóg ott lent", hogy dögölnél meg te r.ohadék, ilyet mondani egy nőnek! Hü.lye b@lf@sz! Ha te az ilyen ocsmány travikhoz vonzódsz akik a férfiak szégyenei menny el egy ratyi bárba igaz ők nem akarnak hasonlítani a nőkre, de attól még kardozhatsz vele.
2012. aug. 21. 10:35
 6/20 anonim ***** válasza:
87%
mondjuk ténleg ilyet mondani 1 nőnek, visszavonom, hogy összejöhet, mert ezt már b@szh@tod, ott van SP mennyél vele kardozgatni...
2012. aug. 21. 10:38
 7/20 A kérdező kommentje:

Na akkor most vmit nagyon félre értettetek, mert én pasi vagyok a japán meg csaj legalábbis úgy néz ki!

Mire gondoltatok? nekem lóg ki, belőle hiányzik tehát a lyuk ennyi...

2012. aug. 21. 10:44
 8/20 anonim ***** válasza:
te 1 Andersen vagy öcsém, magyarul hiányzik az, hogy nem tudod megdugn! igaz?
2012. aug. 21. 10:46
 9/20 anonim ***** válasza:
Te írtad azt, hogy azért nem jó a csaj mert hiányzik az ami neked van lent.
2012. aug. 21. 10:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Először is már írásban is terjed az emelkedő hangsúly?

Másodszor egy irtó nagy paraszt vagy öcsém,erre rábasztál.

2012. aug. 21. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!