Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is estetek már ebbe a hibába?
Figyelt kérdés
"te sosem mondtad hogy szeretsz, te tettekkel bizonyítottad azt, amit én félre értelmeztem és beléd szerettem, de te nem úgy szerettél..ahogy én téged"2012. aug. 20. 23:47
3/8 anonim válasza:
Jó vagyok szövegértésben,de esküszöm ez még nekem is magas.
4/8 anonim válasza:
Én értem a lényeget, de ez kamu duma... Megkapott húzta egy darabig, és ennyi volt. Megunt.
5/8 anonim válasza:
Összegezve:
Ezt mondja a csaj (asszem):
Azt hitetted el velem, hogy szeretsz, erre én belédszerettem, de kiderült, hogy nem szeretsz..
:)
(átk@rtál)
6/8 anonim válasza:
Jó a szöveg. Amúgy igen, estem, de eztán jobban vigyázok.
7/8 anonim válasza:
sajnos igen! nem kellemes érzés ....pont tegnap kellet rájönnöm ,hogy félreértettem őt és én szép lassan beleszerettem ...most itt ülök nyakig a csalódásban és a szerelmi bánatban és ami a legrosszabb ,hogy ő csak szexet és barátságot tud elképzelni köztünk ,de nem egy kapcsolatot...szívás :)
8/8 anonim válasza:
7.-es válaszoló hogyan folytatódik a kapcsolatototk?én is így vagyok ahogy te,de tanácstalan vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!