Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon izgulok! Segitenétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Habibibubu10 kérdése:

Nagyon izgulok! Segitenétek?

Figyelt kérdés
Szóval az egyik barátnőm nagyon sokat mesélt az unokatesójáról én meg viccből megszólaltam,hogy bemutathatnál neki :D a barátnőm meg azt mondta okés,de a fiú távol lakik,de pont most jön ide látogatóba és bemutathatnám a várost (mert a barátnőm se ide valósi) és,hogy tök jól elleszünk 3-an.Vonakodtam,de végül beleegyeztem.Facebookon ismerősök vagyunk a sráccal,egy kicsit beszélgettünk is,meg róla elég sok kép van és nagyon-nagyon helyes,de rólam nincs túl sok kép és ami van is nagyrésze nem aktuális.Ő nagyon jófej is,és szóval attól félek,hogy én nem fogok neki tetszeni,vagy,hogy nem fog kedvelni.És ráadásul 4 napra jön és én mind a 4 napon itt leszek,de ha esetleg nem kedveljük egymást már az első nap akkor mit tudok csinálni? Mert addig haza se tudok menni,mert a szüleim elutaznak.A barátnőm nagyon bizakodó és,hogy úgy el se enged bennünket,hogy nem cseréltünk telefonszámot,meg,hogy tuti összejövünk.Próbálok neki hinni,de nem megy.Lehet csak kicsi az önbizalmam,de nem tudom.Elég alacsony vagyok,kicsi a mellem (tudom nem ez a fő szempont,de egy pasinál sokat számit) a bőröm nem teljesen makulátlan és nem szeretek sminkelni se,mert a természetes szépségre esküszök,meg hát fiatal vagyok ahhoz,hogy agyon sminkeljem magam.Amúgy 14 éves vagyok,a srác is annyi és csak pár napom van az érkeztéig.Segitsetek!!
2012. aug. 20. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:

üljetek le a matek könyvel és oldjatok meg feladványokat..de ha már kérdezed akkor odamész és beszélgetsz vele,nem kell mindjárt egyből ráugrani,beszélgessetek...ha úgy érzed kedvel meg te is kedveled akkor megölelheted vagy adhatsz neki 1 arc puszit...

19/F

2012. aug. 20. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne félj, kicsi a melled és? 14 vagy, fog az még nőni!
2012. aug. 20. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne parázz!

Neki meg kicsi a pötse. Szóval 1:1

2012. aug. 20. 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:

óóó dejó neked :DDD

Erre a 4napra különösen figyelj oda. Minden nap sminkelj,de ne túl sokat.

-alapozó v korrektor-mert írtad hogy nem teljesen makulátlan a bőröd

-kis pirosító

-szempillaspirál

A ruháddal is törődj,hogy mit veszel fel!

pl.:

[link]

[link]

[link]

Hajadat vasald ki vagy kösd össze,konty stb...

ÉS MINDIG MOSOLYOGJ!

Remélem tudtam segíteni.Szurkolok!:)

2012. aug. 20. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!