Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fibbrizzo kérdése:
Segitenétek tanácsokkal? (párkeresés)
Figyelt kérdés
25 leszek és eddig 4 kapcsolatom volt ,mind itt neten szereztem a társkeresökön ,de most is kudarcba fulladt mert átvertek ujra .Sajnos máshol nem tudok ismerkedni vagyis a munkahelyen sok lány van de mind foglalt ,bulizni meg nem szeretek inkább otthonülö természet vagyok ,szivesen sétálok ,turázok .Tudom szorakozohelyre kéne mennem de ha nincs kedvem ,meg a tömeget se szeretem csak kényelmetlenül érezném magam .azért irok hátha tudtok valami tanácsot adni mégis hol probáljak meg barátnöt szerezni .A beszélgetéssel nincs gond mert könnyen alkalmazkodok .2012. júl. 27. 20:34
1/5 ASOT válasza:
megmondtad gyakorlatilag a választ is félig!
a vége annyi, hogy próbálkozz tovább, ismerd meg őket alaposan, nincs más út ismerkedni kell tovább.
2/5 anonim válasza:
Igen,a szórakozóhely jó lenne pedig.
Esetleg ha van kutyád kivihetnéd sétálni és lánygazdikkal beszélgethetnél ameddig a kutyik elvannak.Chaten esetleg..Bár én nem szeretem az ilyesmit.
Igazából van olyan akinek könnyen megy és mindenhol képes ismerkedni,flörtölni,van akinek nehezebb.
De kitartás és sok sikert!:)
3/5 A kérdező kommentje:
akkor probálom tovább hátha össtejön valami .köszönöm a válaszokat
2012. júl. 27. 20:46
4/5 anonim válasza:
Szerezz be egy kutyát! Ez mondjuk lehet nem gyakori eset, de én kutyasétáltatás közben ismertem meg a barátnőmet. Rengeteg csajnak van kutyája, akik általában egyedül sétáltatják az ölebüket. Így a legkönnyebb szóba elegyedni velük, mert úgy is találkoztok mindenképpen másnap is.
5/5 anonim válasza:
Kutyát beszerezni jó,csak rohadt időigényes törődni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!