Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
úgy izgulok az első csók miatt!? ://
Figyelt kérdés
szerintem ha egy fiú közeledni fog felém el fogok ájulni izgalmamban :D nektek milyen gondolataitok vannak, aközben amikor egyre közeledtek egymás felé? :D (16L)2012. jún. 30. 08:16
1/7 anonim válasza:
Nagyjából semmilyen már, de első csóknál én is izgultam meg szerintem mindenki nyugi nem fogsz elájulni :) Maximum megdobban a szived érte:)
3/7 anonim válasza:
én jobban izgultam mint az első együttléttől az tény, de hidd el hogy nagyon jó lesz!!! :)
pillanatok alatt bele fogsz jönni és lehet, hogy a szíved kiugrik a helyéről, de biztosan nem fogsz elájulni!!
szorítok neked
4/7 A kérdező kommentje:
úgy néz ki hogy alakul a dolog :D de már ha belegondolok is kezdek szétolvadni a székemben :DD nem hogy első együttlét :D
2012. jún. 30. 08:48
5/7 anonim válasza:
Nos, ha adhatok egy tanácsot, akkor olyan emberrel csókolózz, akivel már jártok, és komoly kapcsolat van köztetek. Vagy még ismerkedtek, és nagyon kedvelitek egymást, és biztosra vehető hogy járni fogtok.
Sajnos én olyan lánnyal csókolóztam akit egyáltalán nem kedveltem, és külsőre sem volt az ideállom. Túl akartam lenni már rajta hamar, de megbántam. Jobb lett volna ha a mostani barátnőmmel csókolózok először, viszont ő velem csókolózott először ^^
6/7 anonim válasza:
nem fogsz elájulni,nyugii:) az magától jön,mondjuk nekem is lazán:D nekem nagyon finom volt az első csók*-* és olyasmi jár a fejemben, hogy: ááá Istenem,csak csókolj már meg :OO :DD
7/7 anonim válasza:
Hát ne izgulj én se izgultam mert a barátnőm meg lepett vele de ne kell izgulni nagyon jó érzés szerintem a csókolózás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!