Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk 13-16 év körüli lányok! Ti szeretnétek már pasit? Gondot jelent a pasizás a félénkségetek miatt?
Félénk voltam, és 2 évembe telt mire változtatni tudtam.
A félénkségemet úgy vetkőztem le hogy először is úgy döntöttem nem fogom figyelembe venni mit gondolnak rólam mások...aztán már csak arra törekedtem hogy mefeleljek magamnak, mert ha ön magadat elfogadod mindenki elfog fogadni úgy ahogy vagy. Pasizásban/csajozásban meg csak azt tudom mondani, hogy ha nem kérdezed meg nem akkor a választ se fogod tudni... de arra figyeljetek, hogy ne a barátai/haverjai előtt kérdezzetek ,mert abból semmi jó nem sülhet ki
Bár már nem vagyok félénk, de pasim nem volt még (pedig az osztályban közegyetértésben én voltam a legszemrevalóbb csaj) , igaz volt olyan aki tetszett, és (fél hónapnyi öngyőzködés után) megkérdeztem tőle hogy járunk-e... olyan olyan 'pofára esést' tehettem zsebre élet-tapasztalatként, amire senki sem vágyik...de csak a tapasztalat tanít!
(L/15)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!