Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félénk 13-16 év körüli lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk 13-16 év körüli lányok! Ti szeretnétek már pasit? Gondot jelent a pasizás a félénkségetek miatt?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 00:14
 1/6 Nacui ***** válasza:
Én anno elég félénk voltam 13-16 év között. Ha nálam próbálkozott valaki alig mertem válaszolni, kezdeni soha nem mertem és ha valami nem tetszett nem szóltam a gyereknek h ácsi csak sodródtam az árral. Aztán mióta 16 lettem, furcsa mód "nagy pasizós" koromat élem, én kezdeményezek szó nélkül oda megyek a kiszemelt gyerekhez stb :D gyors változás volt és nem tudom miért vagy hogy jött csak, bátrabbnak éreztem magam és teszem azóta amit teszek xD 16/L
2012. aug. 20. 00:16
 2/6 anonim ***** válasza:
14/l vagyook hát elég félénk,és is úgymond sodródom az árral,de úgytűnik néha ez is bevállik.:)Mondjuk mostmár azért annyira nem vagyok félénk..szerencsére.
2012. aug. 20. 01:42
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Én 16/f vagyok, és nekem meg a csajozás jelent gondot félénkség miatt. :D
2012. aug. 20. 01:47
 4/6 anonim ***** válasza:
én 12 /F és aki szeretné h járjunk vagy csak ismerkedni az irjon privibe köszi
2012. aug. 20. 16:58
 5/6 anonim válasza:
számomra nagyon nagy gondot jelent az h félénk vagyok és nem mindig merem kimondani azt amit gondolok. nagyon szeretnék már egy barátot de eddig még sehogy sem jött össze.Privibe kérdezhetsz szivesen válaszolok 14/L
2012. aug. 21. 10:32
 6/6 anonim válasza:

Félénk voltam, és 2 évembe telt mire változtatni tudtam.

A félénkségemet úgy vetkőztem le hogy először is úgy döntöttem nem fogom figyelembe venni mit gondolnak rólam mások...aztán már csak arra törekedtem hogy mefeleljek magamnak, mert ha ön magadat elfogadod mindenki elfog fogadni úgy ahogy vagy. Pasizásban/csajozásban meg csak azt tudom mondani, hogy ha nem kérdezed meg nem akkor a választ se fogod tudni... de arra figyeljetek, hogy ne a barátai/haverjai előtt kérdezzetek ,mert abból semmi jó nem sülhet ki

Bár már nem vagyok félénk, de pasim nem volt még (pedig az osztályban közegyetértésben én voltam a legszemrevalóbb csaj) , igaz volt olyan aki tetszett, és (fél hónapnyi öngyőzködés után) megkérdeztem tőle hogy járunk-e... olyan olyan 'pofára esést' tehettem zsebre élet-tapasztalatként, amire senki sem vágyik...de csak a tapasztalat tanít!

(L/15)

2012. aug. 23. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!