Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá h megszólítson?
NEm avgyok csúnya lány vékony is vagyok meg sokan mondják h szép vagyok.Nagyon szeretnék már egy barátot.Amikor barátnőmmel megyünk úgymond pasizni akkor sok srác mosolyog rám meg szoktam hallani h mondják a haverjuknak h na hívjuk már meg őket 1 fagyira v vmi.De végülis annal ellenére h forgolódnak utánnam a srácok(nagyon helyesek is :) )Soha nem szólítanak meg végülis.Hogyan érjem el h megszólítasank?
13/l
ui:értelmes válaszokat várok nem kell nekem a barbizással jönni!.Am nem szexelni akarok nem kell kiábrándulni legfeljebb a csókig mennék el.Értelmes válaszokat várok előre is köszi :)
ezért nem járok plázába vásárolni.
Tehetsz te akármit.Mosolyoghatsz rá,integethetsz neki ha beszariak.
Akkor sem fognak oda menni ha nem mernek.
Én nem járok plázába,nem tudom mit csinálnak ott.Találd fel magad.Azt sem tudom mit keresnek ott 13-14 éves gyerekek.
Talán kérdezd meg,merre lehet kajálni merre van a meki.Vagy a wc. stb.. esetleg mutassa meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!