Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vegyem rá, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy végre pasizzon?

Figyelt kérdés
Barátnőm szinte az egész fiatalkorát otthon tölti, vagyis ami a pasizást illeti. Amikor elhívjuk valahová, hogy végre ő is megismerkedjen egy sráccal, sosem jön, egyszerűen elzárja a lehetőségeket, hogy fiút fogjon magának. Egy szép, csinos lány, de annyira tart a kapcsolatoktól, attól, hogy őt csak kihasználják, hogy nem bírunk vele már, mert közben látjuk rajta, hogy magányos ilyen téren és szeretnénk neki segíteni, de nem tudjuk mit tehetnénk, hogyan tudnánk segíteni neki, mert egyedül tuti nem fog belekezdeni a dologba. Szeretnénk, ha ő is találna már valakit magának, 18 éves, volt már egy barátja, de hamar szakítottak, sőt nem is jártak igazán. Ez volt 2 éve, azóta nem is próbálkozik, akkor is nagy szerencséje volt annak a fiúnak. Hiába próbálkoznának nála, nem veszi, illetve nem akarja venni a lapot, a fiúk pedig így be is fejezik. Miért zárkózhat ennyire el és szerintetek hogyan segíthetnénk neki, lehet pszichológusra lenne szüksége? Megkérdeztem már tőle is ezt, de nagyon megharagudott rám.
2012. júl. 24. 03:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

"de annyira tart a kapcsolatoktól, attól, hogy őt csak kihasználják"

Ebben a mai világban nem is csodálkozom hogy ez a véleménye.Hát akkor mi lenne ha kipróbálná a netes ismerkedést?

De mivan ha leszbi?

2012. júl. 24. 03:17
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem lehet mindenki olyan ribi,mint ti.
2012. júl. 24. 03:18
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem leszbikus, a pasik tetszenek neki. Csak mint írtam, tart tőlük, hogy mind csak ki akarja használni. 2. válaszoló, nem vagyunk "ribik", csak néha eljárunk társaságba szórakozni és mivel látjuk a barátnőnkön, hogy magányos, zavarja, hogy egyedül van ilyen téren, segíteni szeretnénk neki, hogy ismerkedjen, szóba álljon egyáltalán fiúkkal, nem azt akarjuk, hogy szét k@rassa magát, csak hogy esélyt adjon, érted!
2012. júl. 24. 03:24
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Azt nem tudom, hogy miért nem lehet békén hagyni? Nem mindenki egyforma, nem egyféle gondolkodás. Egyszerűen nem kíváncsi se rátok, se az átlag hülye gyerekekre, akik próbálkoznak nála. Neki férfi kell, nem gyerek, ez teljesen nyilvánvaló. Nem csoda, ha fél a csalódástól, hiszen ezek a mai gyerekek mindenen átgázolnak és még nekik áll feljebb.
2012. júl. 24. 03:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

akkor talán ne pasizni, hanem szórakozni vigyétek

nekem sem tetszik ha a csajozással csesztetnek

19/F

2012. júl. 24. 03:26
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem van egy pszichológiai betegsége. Igy megértem ha nem pasizik ugy nem tud egyszerűen.
2012. júl. 24. 03:28
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos én is ettől tartok, egyszerűen nem értem, miért fél így a fiúktól, tudtommal semmi komolyabb nem érte őt, amiért így tartania kéne a párkapcsolatoktól. Oké, nem akarok vele erőszakoskodni, tényleg csak megkérdeztem, őt meg inkább békén hagyom, de szeretném tudni mi baja van. Annyit ugyan mondott nekem, hogy ő pasit és nem nyikhajt akar magának, apukája elhagyta még kiskorában, lehet ezért tetszenek neki az idősebb pasik. És a mai fiatalokkal meg nem tud azonosulni. Idősebekkel meg néha tök jól el tud beszélgetni, csak ott meg adott szerinte az ok, hogy mivel ő fiatal, a pasi meg idősebb, így nem lehet esélye. Csak nekem ez fura...belejátszhat vajon, hogy így vélekedik?
2012. júl. 24. 03:34
 8/16 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
90%
Segíts azzal, hogy nem nyaggatod. Hozzá való férfit nem szórakozóhelyeken találsz. Monjuk ha bebeszéli magának, hogy kihasználják úgy is lesz. Látni kell a különbséget, minél jobban megismerni a másikat még kapcsolat előtt.
2012. júl. 24. 03:34
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Tessék megmondtam, neki nem fiúcska, hanem férfi kell. Ilyen egyszerű.
2012. júl. 24. 03:35
 10/16 A kérdező kommentje:
Utolsó felpontoztalak téged (is)! :) Igen, de nem tudom ez nem durva? Hogy az idősebb pasik bejönnek neki? És itt nem kis kórkülönbségről beszélek...volt, hogy egy 45 éves pasira mondta, hogy jóképű. Jó, nem volt rossz pasi, nem is nézett ki annyinak, de félek, így még nehezebb lesz a dolga...
2012. júl. 24. 03:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!