Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vegyem rá, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy végre pasizzon?

Figyelt kérdés
Barátnőm szinte az egész fiatalkorát otthon tölti, vagyis ami a pasizást illeti. Amikor elhívjuk valahová, hogy végre ő is megismerkedjen egy sráccal, sosem jön, egyszerűen elzárja a lehetőségeket, hogy fiút fogjon magának. Egy szép, csinos lány, de annyira tart a kapcsolatoktól, attól, hogy őt csak kihasználják, hogy nem bírunk vele már, mert közben látjuk rajta, hogy magányos ilyen téren és szeretnénk neki segíteni, de nem tudjuk mit tehetnénk, hogyan tudnánk segíteni neki, mert egyedül tuti nem fog belekezdeni a dologba. Szeretnénk, ha ő is találna már valakit magának, 18 éves, volt már egy barátja, de hamar szakítottak, sőt nem is jártak igazán. Ez volt 2 éve, azóta nem is próbálkozik, akkor is nagy szerencséje volt annak a fiúnak. Hiába próbálkoznának nála, nem veszi, illetve nem akarja venni a lapot, a fiúk pedig így be is fejezik. Miért zárkózhat ennyire el és szerintetek hogyan segíthetnénk neki, lehet pszichológusra lenne szüksége? Megkérdeztem már tőle is ezt, de nagyon megharagudott rám.
2012. júl. 24. 03:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engem ugyan ezzel tudtak a barátnőim kikergetni a világból... Hogy én miért nem pasizok. Én meg csak annyit akartam, hogy hagyjanak már békén ezzel, meg az általuk "helyespasi"-nak titulált fiúcskákkal.
2012. júl. 24. 04:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy mikor érik meg valaki arra, hogy párkapcsolata legyen, változó. Nagy valószínűséggel ő még nem ért ide el. Ezzel nem érdemes nyaggatni senki, mert csak rosszabb lesz. Ez az ő élete. Valaki említette, hogy bulizni vigyétek, ne összehozni valakivel. Ez így is van. A szerelem nem parancsszóra jön. Ha talál majd valakit, akkor talál. Ezt nem kell siettetni. Az más kérdés, ha folyamatosan öngyilkos hajlama lenne az egyedüllét miatt, de mint olvastam, ez nem áll fenn.

Szumma-szummaárum vigyétek el bulizni, ha neki is van kedve hozzá, ha nincs, akkor ne erőltessétek. Kerítőre nincs szüksége, az látszik.

2012. júl. 24. 06:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Első, jó nagy hülye vagy. Csak mert nem pasizik, már leszbi? Istenem!

Kérdező, szerintem is hagyjátok, majd fog pasizni. Amúgy apakomplexusa lehet. Tudod hány lány nem pasizik? Meg hány pasi nem csajozik? Nem csak erről szól az élet. Eléggé el vagytok kényelmesedve.

2012. júl. 24. 08:55
 14/16 Diavolino44 ***** válasza:

Nekem pont az ilyen lanyok a gyengeim!

Nehezen bizik meg valakiben, de ha egyszer ez a bizalom kialakul akkor azert kepes mindent feladni. Az, hogy valaki zarkozott, nem betegseg, sot nem is pszihomokus-i eset. Ha szep es csinos hidd el elobb utobb talalni fog valakit, aki elfogadja ugy ahogy van.

2012. júl. 24. 10:11
 15/16 anonim ***** válasza:

azt már megkérdeztétek tőle, hogy Ő mit akar? vagy csak azzal nyaggatjátok, hogy miért nem pasizik?

miért mániája mindenkinek pasizni... a pasizás olyan mint a fing... ha nem jön magától, és erőlteted, szar lesz belőle...

mégpedig ebből nagy szar lehet, ha erőltetitek..

hagyjátok békén szegényt, de vigyétek társaságba.. az emberek közelsége jót tesz, már amennyiben normális emberek vannak a közelben, nem pedig a szórakozóhelyen található semleges nemű faroklóbálók.. nem csodálom, hogy olyanokat mellőzné..

ha értelmiségibb társaságba viszitek ott lehet talál magának kellően érett, és korban is megfelelő pasit magának.. DE NEKI KELL TALÁLNI! MEG A PASINAK ŐT!

hány évesek vagytok?

2012. júl. 24. 13:36
 16/16 anonim ***** válasza:
És minek kell ba.szogatni ezzel?Én is utálom ha a csajozással nyaggatnak.Az ő dolga,és nem merényli meg magát,akkor mit aggódtok helyette?Lemerem fogadni ha komoly családi problémái lennének,vagy elvennék a házát és az utcára kerülne,akkor már nem lennétek ilyen szívélyesek.
2012. júl. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!