Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy végre pasizzon?
Az hogy mikor érik meg valaki arra, hogy párkapcsolata legyen, változó. Nagy valószínűséggel ő még nem ért ide el. Ezzel nem érdemes nyaggatni senki, mert csak rosszabb lesz. Ez az ő élete. Valaki említette, hogy bulizni vigyétek, ne összehozni valakivel. Ez így is van. A szerelem nem parancsszóra jön. Ha talál majd valakit, akkor talál. Ezt nem kell siettetni. Az más kérdés, ha folyamatosan öngyilkos hajlama lenne az egyedüllét miatt, de mint olvastam, ez nem áll fenn.
Szumma-szummaárum vigyétek el bulizni, ha neki is van kedve hozzá, ha nincs, akkor ne erőltessétek. Kerítőre nincs szüksége, az látszik.
Első, jó nagy hülye vagy. Csak mert nem pasizik, már leszbi? Istenem!
Kérdező, szerintem is hagyjátok, majd fog pasizni. Amúgy apakomplexusa lehet. Tudod hány lány nem pasizik? Meg hány pasi nem csajozik? Nem csak erről szól az élet. Eléggé el vagytok kényelmesedve.
Nekem pont az ilyen lanyok a gyengeim!
Nehezen bizik meg valakiben, de ha egyszer ez a bizalom kialakul akkor azert kepes mindent feladni. Az, hogy valaki zarkozott, nem betegseg, sot nem is pszihomokus-i eset. Ha szep es csinos hidd el elobb utobb talalni fog valakit, aki elfogadja ugy ahogy van.
azt már megkérdeztétek tőle, hogy Ő mit akar? vagy csak azzal nyaggatjátok, hogy miért nem pasizik?
miért mániája mindenkinek pasizni... a pasizás olyan mint a fing... ha nem jön magától, és erőlteted, szar lesz belőle...
mégpedig ebből nagy szar lehet, ha erőltetitek..
hagyjátok békén szegényt, de vigyétek társaságba.. az emberek közelsége jót tesz, már amennyiben normális emberek vannak a közelben, nem pedig a szórakozóhelyen található semleges nemű faroklóbálók.. nem csodálom, hogy olyanokat mellőzné..
ha értelmiségibb társaságba viszitek ott lehet talál magának kellően érett, és korban is megfelelő pasit magának.. DE NEKI KELL TALÁLNI! MEG A PASINAK ŐT!
hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!