Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok! Milyen tapasztalataitok vannak pasizás terén? Ti hol tudtok ismerkedni?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, úgy érzem soha sem lesz pasim, senkinek sem tetszem. Lehet rossz helyen keresgélek vagy nem tudom. Jó lenne ha valaki megosztaná velem a tapasztalatait, hátha segít! Köszi2012. aug. 5. 12:14
1/17 anonim válasza:
Képet vagy pár adatod kaphatnék? (esetleg priviben) Én bírom a duci lányokat!/F
2/17 anonim válasza:
"...úgy érzem soha sem lesz pasim,..."
Akkor fogyj le -.-
3/17 A kérdező kommentje:
Aki nem tudja értelmezni a feltett kérdést, az ne írjon! Bunkók meg pláne!
2012. aug. 5. 12:33
4/17 anonim válasza:
Felszedtem pár kilót az utolsó fél évben,először életemben,és megmondom őszintén,hogy baromira idegesít,nincs is kedvem így ismerkedni,pedig így is tudnék(boltban,utcán,stb,bulikba már nem járok).Holnaptól szeretnék elmenni kondizni,és ha már lefogytam kb.az eredeti súlyomra,akkor pedig netes társkeresőn fogok ismerkedni,mert ott nagy a választék,és különböző típusú emberkék vannak.
5/17 anonim válasza:
25F vagyok, nekem amúgy bejönnek a kicsit molettebb lányok. Arról nem is beszélve, h tapasztalataim alapján sokkal odaadóbbak és jobbak is az ágyban.
6/17 anonim válasza:
Én meg túl sovány vagyok és ezért nem kellek a lányoknak.
De figyelj, sok fiú van, akinek a ducii lányok jönnek be, én már találkoztam nem is eggyel.
HOl szoktál ismerkedni?
7/17 anonim válasza:
mégis mitől lennének jobbak?Ez egy tipikus hülye szöveg a ducik védésére
8/17 anonim válasza:
vannak kövér lányok, akiket könnyen rá lehet venni a dugásra, és könnyen rá is veszik öket srácok. A duci lánynak meg emiatt akkora egója nő kb mint a saját hátsója...legtöbbször még attól is nagyobb. Én dugnék husi lánnyal, de aránytalanul kövérrel nem.
9/17 anonim válasza:
Mit jelent az,hogy duci? Mert rajtam van 10kg felesleg kb. Mégis van barátom. Tetszek a fiúknak. Rajtam jól oszlik el a felesleg mindnehol aráynos és nagy a mellem. Én is teszek érte,hogy szebb legyek sporttal..
10/17 anonim válasza:
vannak tulsulyos lányok, akik szépek. Mondjuk 10kg az szuper. Nagy cicik, kerek popsi, imádat :D
viszont ha toka van, meg vékony lány, meg csüngő háj, akkor broáf.
nekem pl az is kicsit bizarr, amikor a husi lányoknak a gerince mellett is ott a husi, de el lehet viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!