Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Duci lányok! Milyen tapasztala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci lányok! Milyen tapasztalataitok vannak pasizás terén? Ti hol tudtok ismerkedni?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, úgy érzem soha sem lesz pasim, senkinek sem tetszem. Lehet rossz helyen keresgélek vagy nem tudom. Jó lenne ha valaki megosztaná velem a tapasztalatait, hátha segít! Köszi
2012. aug. 5. 12:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A netes társkeresést én is kipróbáltam, de sok ott a szemét pasi. Én legalább is csak olyanba futottam bele. Máshol nem szoktam ismerkedni.
2012. aug. 5. 13:14
 12/17 A kérdező kommentje:
8/11-es! A vékony csajok között is vannak, akiket könnyen ágyba lehet vinni...nem is értem ezt mire írtad...
2012. aug. 5. 13:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Jól irtad kérdező a vékony lányokat i is hamar ágyba lehet vinni.

Két társkereső oldalon vagyok fent és a kutyának se kellek! Pedig jó alakom van arányosan eloszlik rajtam a felesleg,meg van egy kis pocim,és barátom is volt ano.

Egyébként én is találkoztam már bunkó pasikkal a társkerin :S

2012. aug. 5. 17:39
 14/17 anonim ***** válasza:

én 170/80kg vagyok, egyenletes eloszlással, és én sem találtam magamban pasit, még nem is volt, sőt még nem is csókolóztam. De afelől nem bánom, h ha lesz majd később, akkor tisztelni fog, h nem bújtam fűvel-fával ágyba.

Társkeresőn én is fenn voltam, 3x is, de mivel én nem kezdeményeztem, így csak a "nyomik" írtak rám... vagy 55 kilós volt, vagy alacsonyabb, vagy egy bunkó paraszt. Igaz, hogy nagy a választék, de sokszor csak dgni akarnak, vagy az egójukat növelni (lányokban is van ilyen, az kétség nélküli!)

Nyáron szoktam bulikba járni, de ott lehetetlenség ismerkedni.. sok iszákos tuskó. Amit én "ajánlok", az a suli/munkahely, könyvtár, különböző kiállítások, esetleg komolyabb zenei fesztiválok, kávézó.. igaz ez azon is múlik sajnos, hogy mennyire kezdeményezőek a felek.

És nyugi, egyáltalán nem vagy lekésve semmiről! Nővérem 23 volt mikor a munkahelyén megismerte a barátját, és azóta már menyasszony lett! Pedig ő sem a 70 kilósok közé tartozik.. jócskán van 140 kiló... és mégis talált valakit, akivel 100%-osan boldogok! :) 17L

2012. aug. 6. 19:04
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a leírt tapasztalatokat:)

Netes társkeresőn nekem is az volt a problémám, hogy a 60kg-os pasik írtak vagy olyanok, akikkel nem lehetett értelmesen dumálni sem.

Meg abban is igazatok van,h a kezdeményezéssel is probléma van az ismerkedésnél. Én sem vagyok az a kezdeményező tipus és szerintem manapság a pasik is arra várnak,h a nő tegye meg az első lépést.

2012. aug. 7. 22:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de kiállításon, kávézóban, vagy ilyen "nyugis" helyeken soha nem kezdődött egy kapcsolatom sem. Ahol kicsit közelebb kerültem pasikhoz, azok az ilyen sütögetős esték , vagy az unokatesóm haverjaival sörözés közben, vagy olyan helyen ahol alkohol is fogy! amivel a bátorság is nő, és beszélgetni is lehet, félhomály is van és el lehet különülni is. Mindenképpen azt ajánlom, hogy ismerkedj meg új társasággal. ja és a kolesz egy nagyon jó kis hely ismerkedésre, azonban a korod miatt már lehet, hogy ez nem aktuális. Ha nem haragszol, akkor lehet, hogy ajánlanám azt is, hogy fogyj le egy keveset, én is sokáig nem bírta, de valamennyit sikerült és azóta kicsit nőtt az önbizalmam és valahogy egyre több pasi vesz észre. Szóval remélem tudod, hogy szép és értékes ember vagy! És ugye vidám!!! :D Sok sikert és pasifelhőt kívánok!
2012. aug. 15. 23:08
 17/17 anonim ***** válasza:
22%
Le kell fogyni, eriggyetek mozogni ne itt rinyàlatok!!!! Miattatok nincs normàlis pasi mert elcsavarjàtok a fejüket a hàjas vala.gatokkal!! Pfujj de gyülöllek titeket! Bezzeg a fotelba poshadni birtok hogy bolondulnàtok meg! Meg vékony nöket osztani és ràsàllni a pasijukra a kur.va anyà.tokat azt...
2012. szept. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!