Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok! Milyen tapasztalataitok vannak pasizás terén? Ti hol tudtok ismerkedni?
Jól irtad kérdező a vékony lányokat i is hamar ágyba lehet vinni.
Két társkereső oldalon vagyok fent és a kutyának se kellek! Pedig jó alakom van arányosan eloszlik rajtam a felesleg,meg van egy kis pocim,és barátom is volt ano.
Egyébként én is találkoztam már bunkó pasikkal a társkerin :S
én 170/80kg vagyok, egyenletes eloszlással, és én sem találtam magamban pasit, még nem is volt, sőt még nem is csókolóztam. De afelől nem bánom, h ha lesz majd később, akkor tisztelni fog, h nem bújtam fűvel-fával ágyba.
Társkeresőn én is fenn voltam, 3x is, de mivel én nem kezdeményeztem, így csak a "nyomik" írtak rám... vagy 55 kilós volt, vagy alacsonyabb, vagy egy bunkó paraszt. Igaz, hogy nagy a választék, de sokszor csak dgni akarnak, vagy az egójukat növelni (lányokban is van ilyen, az kétség nélküli!)
Nyáron szoktam bulikba járni, de ott lehetetlenség ismerkedni.. sok iszákos tuskó. Amit én "ajánlok", az a suli/munkahely, könyvtár, különböző kiállítások, esetleg komolyabb zenei fesztiválok, kávézó.. igaz ez azon is múlik sajnos, hogy mennyire kezdeményezőek a felek.
És nyugi, egyáltalán nem vagy lekésve semmiről! Nővérem 23 volt mikor a munkahelyén megismerte a barátját, és azóta már menyasszony lett! Pedig ő sem a 70 kilósok közé tartozik.. jócskán van 140 kiló... és mégis talált valakit, akivel 100%-osan boldogok! :) 17L
Köszönöm a leírt tapasztalatokat:)
Netes társkeresőn nekem is az volt a problémám, hogy a 60kg-os pasik írtak vagy olyanok, akikkel nem lehetett értelmesen dumálni sem.
Meg abban is igazatok van,h a kezdeményezéssel is probléma van az ismerkedésnél. Én sem vagyok az a kezdeményező tipus és szerintem manapság a pasik is arra várnak,h a nő tegye meg az első lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!