Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan bolondíthatnám magamba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bolondíthatnám magamba?

Figyelt kérdés
van egy fiú akivel nemrég kezdtünk el beszélgetni,viszont érte sok lány oda van amit ki is használ.Senkiért nem kellett eddig neki megküzdenie.Hogyan érhetném el azt,hogy magamba bolondítsam,milyen trükköket vethetnék be hogy egy kicsit hülyítsem is a fejét,ne legyek könnyen kapható neki,és hogyan tudhatnám egy kicsit fűzni az agyát? pasik nektek mi jön be?

2012. júl. 28. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Csinálj úgy, mintha egyáltalán nem lennél oda érte. Egy picit etesd be, aztán tégy úgy,m intha elfeledkeztél volna róla. Ha randit kér, elsőre ne érj rá, mondd azt, hogy az neked nem jó, majd híjon fel két nap múlva, akkor tudni fogod, mikor érsz rá.

Ha te bejössz neki, az átlagosnál jobban, akkor azért meg fogja erőltetni magát. Ha meg annyira megszokta, hogy nem kell tennie semmit, csak rámásznak a csajok, akkor nem is érdemes vesződni vele. Ne legyél csak egy trófea a falán.

2012. júl. 28. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:
*hívjon :D
2012. júl. 28. 18:43
 3/9 A kérdező kommentje:
és hogyan tudnám vagy mivel tudnám őt beetetni mondjuk? ilyen tanácsokat is tudnám adni?:) mert most arra gondoltam,elhívom őt holnap valahová,de aztán "véletlenül" közbe jön valami..ez nem lenne jó ?:)
2012. júl. 28. 18:46
 4/9 A kérdező kommentje:
és nem tudnék elmenni vele
2012. júl. 28. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha valaki engem elhívna, majd lemondaná, akkor elég erős kifogást kell találnia ahhoz, hogy ezek után akarjak még vele találkozni. És tekintve, hogy neked nem igazán lesz ilyen indokod, nem kockáztatnám meg a dolgot (hazudni meg nem érdemes).

23F

2012. júl. 28. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:

ne te hívd el, mert azzal pont olyan hatást keltesz, hogy nyomulsz rá

csak említsd meg, hogy van egy kiállítás/koncert/akármi amit szívesen megnéznél, ha érdekli, majd térjetek vissza rá

vagy

"te olyan jól értesz a .....(itt akármi lehet)-hoz, engem az nagyon érdekel, tartasz nekem belőle egy kis tanfolyamot?"

vagy

ha van valami hobbija, akkor tégy úgy mintha nagyon érdekelne, beszéltesd, hogy megörüljön, hogy van egy lány, aki érdeklődik (nem baj, ha qrvára nem érdekel téged mondjuk az Audik szerelés, csinálj úgy, mintha :D)

valami meghökkentő kell, de sose te kérj időpontot, hagyd nyitva a lehetőséget, rögtön ki fog derülni, hogy harap-e rá

2012. júl. 28. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Jajj, könyörgöm, ne taktikázz ilyen hülyeségekkel, ha elhívnál valahova majd "közbejönne" valami úgy mennék más után ahogy vagyok :D
2012. júl. 28. 18:56
 8/9 A kérdező kommentje:
és valami olyasmi ötletet tudnátok adni,hogyan lehetnék nehezen elérhető a számára?
2012. júl. 28. 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Például, hogy, ha randiztok, akkor nem kezded el rögtön elmesélni az előző kapcsolataidat, a belső tulajdonságaidat, szokásaidat. Egyszerűen csak hallgatsz. Néha bólintasz, aztán így titokzatos leszel. Persze nemcsak hallgatnál, hanem mosolyognál, kérdeznél, azért biztatni kell, mert sok pasi nem is veszi le a jeleket, úgy, mint a nők.
2012. júl. 28. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!