Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bolondíthatnám magamba?
Csinálj úgy, mintha egyáltalán nem lennél oda érte. Egy picit etesd be, aztán tégy úgy,m intha elfeledkeztél volna róla. Ha randit kér, elsőre ne érj rá, mondd azt, hogy az neked nem jó, majd híjon fel két nap múlva, akkor tudni fogod, mikor érsz rá.
Ha te bejössz neki, az átlagosnál jobban, akkor azért meg fogja erőltetni magát. Ha meg annyira megszokta, hogy nem kell tennie semmit, csak rámásznak a csajok, akkor nem is érdemes vesződni vele. Ne legyél csak egy trófea a falán.
Ha valaki engem elhívna, majd lemondaná, akkor elég erős kifogást kell találnia ahhoz, hogy ezek után akarjak még vele találkozni. És tekintve, hogy neked nem igazán lesz ilyen indokod, nem kockáztatnám meg a dolgot (hazudni meg nem érdemes).
23F
ne te hívd el, mert azzal pont olyan hatást keltesz, hogy nyomulsz rá
csak említsd meg, hogy van egy kiállítás/koncert/akármi amit szívesen megnéznél, ha érdekli, majd térjetek vissza rá
vagy
"te olyan jól értesz a .....(itt akármi lehet)-hoz, engem az nagyon érdekel, tartasz nekem belőle egy kis tanfolyamot?"
vagy
ha van valami hobbija, akkor tégy úgy mintha nagyon érdekelne, beszéltesd, hogy megörüljön, hogy van egy lány, aki érdeklődik (nem baj, ha qrvára nem érdekel téged mondjuk az Audik szerelés, csinálj úgy, mintha :D)
valami meghökkentő kell, de sose te kérj időpontot, hagyd nyitva a lehetőséget, rögtön ki fog derülni, hogy harap-e rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!