Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy osztálytársam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy osztálytársam egy lány és nagyon tetszik nekem! Hogy mennyek oda hozzá megkérdezni hogy randizva-e velem vagy pedig hogy tetszem-e neki?

Figyelt kérdés
2008. máj. 10. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nagyon szimpatikus vagy volna kedved eljönni velem xy-ba?
2008. máj. 10. 21:06
 2/5 anonim válasza:
17%
nehari de ha ennyire nyámnyila vagy h neten kell segitsége kérni ehez is akkor sztem fölösleges odamenni hozzá mert ugyis nemet mond...:S na mindegy. Azért sok sikert pancserkám.
2008. máj. 11. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
egyet értek az első hozzászólóval. Csak vedd lezán és legyél bátor!
2008. máj. 11. 21:53
 4/5 anonim válasza:
Figyej a lenyeg a nagy onbizalom es ne ved figyelembe az elobi hoza szolasokat a lenyek hogy lasak rajtad mindenki a magabiztosagot
2008. máj. 13. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a pofátlan őszinteség híve vagyok, persze néha mérsékelve :)

Magyarán: "Szia! Tetszel nekem. Lenne kedved délután eljönni valahova?"

Finomítás 1: a hely bármi, ahol kettesben tudtok lenni, csendben, és nincs zavaró körülmény. Tehát nem: mozi, diszkó, kocsma. Igen: kávézó, teázó, cukrászda, park.

Finomítás 2: a pofátlan őszinteség mérséklése ott merül ki, hogy csak annyit mondasz: "tetszel nekem". NEM alkalmas mondatok: "Jó a segged", "Szép nagyok a melleid", "Jó a tested", és lehet folytatni. Bármennyire igazok lennének. És igen, a "Szépek a szemeid" is ide tartozik. Azzal a randin lehet bókolni, de itt alkalmatlan. Remélem, segítettem.

-G-

2008. máj. 17. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!