Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó legyél tényleg ezt jelenti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó legyél tényleg ezt jelenti?

Figyelt kérdés
A jó legyél, vigyázz magadra kifejezés, némi érdeklődést mutat a másik féllel szemben. Általában barátaimnak, barátnőmnek, családtagoknak szoktam mondani (családtagoknak inkább az utóbbit). A lényeg hogy szereted, félted vagy egy egyszerű jókívánság.
2012. aug. 18. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Majdnem minden barátom így köszön el tőlem, ha írásban beszélünk, pedig nem hiszem, hogy bármit akarnának tőlem.

Szerintem ez igazán semmit se jelent.

2012. aug. 18. 18:55
 2/5 anonim válasza:

ez attól függ ki mondja és kinek

amikor én mondom valakinek akkor így is gondolom, mert általában annak mondom akit féltel

de tuti vannak páran akik, akiknél csak egyszerű jó kivánság

2012. aug. 18. 18:57
 3/5 szimi14 ***** válasza:
félted őket
2012. aug. 18. 19:01
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem egy srác írta ^^
2012. aug. 18. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Féltésböl szoktam írni, ráadásul sürün. De általában csak barátilag.
2012. aug. 18. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!