Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van innen vissza út, változhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van innen vissza út, változhatok még?

Figyelt kérdés

18éves leszek nemsokára, nem volt még barátnõm, egy csókom volt eddig, kb 2 éve.

Már annyira elbizonytalanodtam hogy nem is merek megszólítani egy lányt… már annyira elzárkóztam a lányoktól hogy kb 3 hónapja nem is beszéltem élõben lánnyal, és egyre rosszabbnak érzem a helyzetet, egyre félénkebb vagyok… van innen kiút?

2012. aug. 17. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Van. Találd meg a tököd vhol a gatyádban, és kezdeményezz.
2012. aug. 17. 20:13
 2/8 anonim ***** válasza:
20 évesen törtem ki ebböl. Igen, van kiut. Csak ne ess at a lo tulso oldalara se.
2012. aug. 17. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:
de te hogyan törtél ki 2.??? szerintem erre kíváncsi a kérdező :)
2012. aug. 17. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:

2 kiút van

1. ha vannak haverok akik elvisznek bulizni ismerkedni segítenek stb.

2. szépen befejezed a hisztit, és végre felnősz, és értelmes pasi leszel mondjuk az túlzás h az leszel de na, és szépen fogod magad és erőt veszel magadon. és odamész végre egy lányhoz

2012. aug. 17. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Harmadik: befejeztem a siránkozást és léptem.
2012. aug. 17. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Az életben azok a legrosszabb problémák, amikre nem tudod a megoldást, nem? De erre a problémára teljesen világos a megoldás, soha rosszabb ne legyen. Egyszerűen oda kell menni egy lányhoz, és meg kell szólítani. Persze ezzel még nem lesz csajod, de hogy ezt az első lépést meg kell tenned, az 100%.
2012. aug. 18. 00:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Odamentem, lepattintottak, és mégjobban elbizonytalanodtam…
2012. aug. 19. 16:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát nagyon könnyű lenne az élet, ha odamenne az ember egy csajhoz, és máris lenne nője...:) Jó pár csajszit meg kell szólítani, ki kell tapasztalni, hogy érdemes viselkedni velük, meg kell tanulni, melyik típusú csajnak jössz be stb... ez sajnos egy hosszadalmas folyamat. Nem szabad minden visszautasítást mellre szívni, vedd úgy a dolgot inkább, mint tapasztalatot. Egyébként a nők sokszor még akkor is lepattintják a férfiakat, ha bejönnek nekik. Ember legyen, aki keresztüllát ezeken a hülyeségeiken.:)

Mindenesetre ha félsz a lányoktól, tapasztalatom szerint jó módszer, ha úgy mész oda egy lányhoz, hogy nem felszedni akarod, hanem csak beszélgetni vele. Mondd azt magadnak, hogy "most dumálok öt percet ezzel a lánnyal, aztán valami ürüggyel faképnél hagyom". Válts szót lányokkal mindenféle mindennapi helyzetekben, pl. iskolában, boltban sorbanállásnál stb., csak pár mondatot, hogy gyakorold a megszólítást.

2012. aug. 19. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!