Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fűzzek reményt hozzá, hogy tetszem neki?
A helyzet a következő vagy egy srác már 5 véve ismerem. Kb. 3 éve mondtam neki hogy nekem nagyon szimpatikus tetszik meg hogy közelebbről megismerném. (olyan ismerős-haveri viszonyba voltunk csak én már akkor belezúgtam). Akkor anno ő azt mondta hogy nem akar belemenni egy komoly kapcsolatba.
Én ezt elfogadtam anno és maradtunk haverok. Rossz volt mert szerettem végig. Utána volt mással egy viszonylag hosszabb (9 hónapos kapcsolatom). Ő olyan volt akivel el akartam felejteni. Nem ment szakítottam vele. Most kb. 4 hónapja ráírtam a srácra. Mert a kapcsolatunk eléggé megszakadt nem akartam vele nagyon találkozni amíg volt az ex-m.
Most levezünk és én meg akarom őt hódítani vagy elcsábítani kinek hogy tetszik. Lényeg még mindig szeretem és járni szeretnék vele.
Most nem céloztam még a levélbe semmire csak nagyon jól elbeszélgettünk mindenről. ( ő olyan zárkózott srác és veszem észre hogy kezd megnyílni.)
Beszéltük hogy találkozunk , összefutunk.
Én nem tudom hogy most van e esélyem nála, mert hát ha egy lány irogat egy srácnak és ő vissza 4 hónapon keresztül csak leeseik neki.
Most nem akarok direkt lenni amíg nem muszáj hátha ő is....
Szerintetek mondjam meg neki?
Én próbálom a régi dolgokat nem felhozni, hátha már nem is emlékszik rá mit mondtam neki anno.
Én most tényleg szeretnék vele lenni.
várom a véleményeket segítségeket, köszönöm
Na igen várj,találkozzatok.
Lehet Ő is így érez irántad és régen azért nem volt semmi mert félt a kudarctól...
szóval ha sokat dumáltok majd meglátod az írásán is hogyan viszonyul hozzád!
remélem érthető voltam és segítettem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!