Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 12-13 éves barátnőimnek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12-13 éves barátnőimnek már volt "pasija", nekem még nem, korainak is érzem. Normális ez?

Figyelt kérdés

Igazából tőlem kérnek tanácsot, van olyan barátnőm, akinek már 2-3 fiúja is volt, 12 évesen. Igazából csak csókolóznak, semmi egyéb, de hallottam olyat is, hogy másokat már ujjaznak meg egyebek...na szóval én még korainak érezném az ilyeneket, max. így a csók ami még beleférne, de egyenlőre a felvételire és a sulira akarok koncentrálni. Nagy baj ez? Mindenki, még a családom is az "udvarlókkal" faggat? Vannak-e stb. Kicsit elegem van a témából és a facebookon is csak azt látom, hogy 11 éves csírák egymás szájába nyáladzanak. Lehet hülye vagy leragadt vagyok, de ha nekem lenne lányom és ezt csinálná, szerintem kivágnám a nyelvét..mármint, értitek. Szóval csak én gárgyultam meg, vagy normális, ha egyenlőre még nem volt és nincs barátom?

14/L

2012. aug. 16. 23:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Felesleges ezen aggodalmaskodnod
2012. aug. 16. 23:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez normális.

14/f

2012. aug. 16. 23:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

De én már voltam lánnyal. A többi osztálytársaim is.

14F

2012. aug. 16. 23:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nézd meg a többi 500 ugyan ilyen kérdésnél...
2012. aug. 17. 00:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Nyugi, nekem 16 évesen volt először barátom... :)

Ja és örülök h 12 évesen még jobban érdekelt a lego...:D

2012. aug. 17. 01:01
 16/18 anonim válasza:
Nee is legyen még kapcsolatod, túl korai még, neked még a sulival, tánccal vagy valami hobbival kellene foglalkoznod, nem pedig a pasikkal!
2012. aug. 17. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Még van időd ilyeneken gondolkodni,most azt tanácsolom,hogy a tanulás legyen az első,aztán a hobbyjaid,nem gáz,ha nincs fiúd,mert ilyen életkorban ez normális.
2012. aug. 17. 13:37
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, nem foglalkoztat egyenlőre annyira ez a dolog, csak hogy mindenkitől ezt hallom: Neked még nem volt barátod?

Igen, ahogy írtátok, kissé gúnyosak, de komolyan mondom, legszívesebben visszacsöppennék 1800-ba, akkor legalább nem ilyen nyámnyilák voltak, mint most. :DD

(Tisztelet a kivételnek)

2012. aug. 17. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!