Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-13 éves barátnőimnek már volt "pasija", nekem még
nem, korainak is érzem. Normális ez?
Figyelt kérdés
Igazából tőlem kérnek tanácsot, van olyan barátnőm, akinek már 2-3 fiúja is volt, 12 évesen. Igazából csak csókolóznak, semmi egyéb, de hallottam olyat is, hogy másokat már ujjaznak meg egyebek...na szóval én még korainak érezném az ilyeneket, max. így a csók ami még beleférne, de egyenlőre a felvételire és a sulira akarok koncentrálni. Nagy baj ez? Mindenki, még a családom is az "udvarlókkal" faggat? Vannak-e stb. Kicsit elegem van a témából és a facebookon is csak azt látom, hogy 11 éves csírák egymás szájába nyáladzanak. Lehet hülye vagy leragadt vagyok, de ha nekem lenne lányom és ezt csinálná, szerintem kivágnám a nyelvét..mármint, értitek. Szóval csak én gárgyultam meg, vagy normális, ha egyenlőre még nem volt és nincs barátom?
Nem is az, hogy bajom lenne ezzel, mert nekem így normális és csak ez számít. Csak számomra kicsit furcsa, hogy vannak ekkora...mindegy. És sajnos néha velük vagyok körülvéve.
2012. aug. 16. 23:28
6/18 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj amikor ennyi idős voltam mint te én sem tudtam elképzelni, hogy legyen valakim miközbe már jó néhány barátomnak volt kapcsolata, és én is aggódtam e miatt de nem tudom szerintem nem nagy probléma, van aki később van aki előbb érik.
2012. aug. 16. 23:34
7/18 anonim válasza:
nem gáz. én 17 voltam, mikor először összejöttem egy sráccal (mondjuk azóta is vele vagyok :D). előtte tőlem is mindig kérdezgették, hogy van-e már párom, udvarlóm, mondom phf, hagyjatok békén.
2012. aug. 16. 23:36
8/18 anonim válasza:
nekem sem volt pasim, de nem is bánom, mert minek...most már csak anyámasszonykatonái féle pasik vannak, akik csak és kizárólag a szexre tudnak gondolni, az meg nem éri meg 14L
2012. aug. 16. 23:36
9/18 anonim válasza:
Nekem sincs kapcsoltom en is 14 vagyok :)
2012. aug. 16. 23:37
10/18 anonim válasza:
Engem csak az zavart amikor egyik volt barátnőm megkérdezte, hogy "és neked miért nem volt még pasid?" és én ezt tök gúnyosnak éreztem mert akkor már nem voltunk olyaan jóba, szerintem nem ilyen dolgokkal kéne támadni az embert, mert vannak olyanok akik nincsenek erre felkészülve, és mondjuk nem azért nincsen párjuk mert csúnyák vagy hasonlók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!