Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért? Miért nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért? Miért nem találok normális pasit?

Figyelt kérdés

Mióta tavaly októberben szakítottam a barátommal(másfél év után), vagy mindig rossz fiúkat

választok vagy velem lehet valami baj.Azóta 3 fiúval próbáltam meg komolyabb kapcsolatot

kialakítani, de egyik sem úgy sült el ahogy szerettem volna. Mind a 3man azt mondták, hogy

velem semmi probléma... az ő hibájuk blabla.. sőt egyikőjük még azt is mondta h szeret,csak megijedt.

Sztem ez nem normális dolog.És így jönnek sorba...énmeg mindig beleélem magam és pofára esek.

Egyáltalán nem vagyok egy csúnya lány, nem értem h nekem miért ne lehetne egy normális barátom

aki szeret.Csúnya sem vagyok,hülye sem vagyok..szal én járnék magammal:DDD

Mit csináljak h ne mindenki azt lássa h itt egy szép lány, na jólmeg...?

Társat szeretnék nem egy szeretőt:S hol lehet találni olyat aki hajlandó rá?:D:S

(L/18) u.i: zavaró folyton szerelmes párokat látni már mindenhol...

2009. júl. 22. 20:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

2 lehetséges oka van:

- csúnya vagy

- olyan elviselhetetlen a jellemed hogy nem lehet kibirni

melletted.

bocs hogy bunko voltam, de én el nem tudom képzelni hogy mi másért nem akar 3ból 3srác járni veled. ez nem normális dolog. 22/f /én se vagyok adonisz de probálkozok, további részletek emailbe :P/

2009. júl. 22. 21:10
 2/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok csúnya:D és elviselhetetlen sem:D
2009. júl. 22. 21:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

az elözö vagyok

még a másik nemet nézve esetleg az hogy 3lúzer srácot szedtél össze, akik kapcsolatképtelenek de ez hihetlen lenne hogy mind 3 az volt sorba.

2009. júl. 22. 21:16
 4/11 A kérdező kommentje:
2nek csak az ágyba kellettem vna...1 meg azt hitte mindig az van amit ő akar. annak én vetettem véget bár sajnáltam mert naon jó volt így az elején minden, de nem naon jutott rám ideje..folyton volt valami dolga
2009. júl. 22. 21:20
 5/11 anonim ***** válasza:
az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek! Idegesítő folyton fiatal párokat kézenfogva- ölelkezve látni. :) Nekem sajnos még nincs bnőm, pedig már eléggé érzem a hiányát :S 21/f
2009. júl. 22. 22:50
 6/11 anonim ***** válasza:
milyen hónapban születtél? :)
2009. júl. 23. 11:40
 7/11 A kérdező kommentje:
szeptemberben.. miért?
2009. júl. 23. 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen! Van ilyen! Sajnos nagyon kevs az igazi jó pasi!!!! Sok a seggf*j, kihasználós, tah*ó!

Remélem ezek után, jobban odafigyelsz az ilyenekre, és találsz egy jó pasit. Nagyon figyelj oda, kit engedsz magadhoz...sztem rossz emberismerő vagy, v naív.

2009. aug. 1. 19:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát, azért van normális fiú is.. de nem a diszkóban és ilyen helyeken.. de az is lehet, hogy jól nézel ki és senki nem hiszi, hogy meg tudna téged "hódítani".. ezért nincs a modellek többségének sem barátja :D

sajnálom, hogy idősebb vagy 2 évvel :/ 16/f

nah meg, ha a fiúkra rámosolyognál és szemeznél velük, akkor lehet éreznék, hogy lenne nálad esélyük és többen mennének oda =)

2009. aug. 3. 20:15
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek a válaszokat, de már megoldódott a problémám múlthéten:)
2009. aug. 4. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!