Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csókolózni?

Figyelt kérdés
Szeretnék már túl lenni rajta de nagyon félek hogy rosszul fog sikerülni vagy elrontom :// 14L

2012. aug. 15. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Néz az én esetem! Sosem csókoloztam, amikor magyaráztam egy csajnak, hogy én már jártas vagyok benne. Megbeszéltük, hogy megtanítom, hogy kell csinálni, és nagyon jól sikerült! Akkor 16 voltam, most 18 vagyok! :) Sok sikert.
2012. aug. 15. 18:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Közel mentek egymáshoz, fogd meg a kezét vagy kulcsold össze a kezed a tarkóján, vagy csak öleld át. A lényeg, hogy közel legyetek egymáshoz. Vagy ő vagy te megpuszilod a száját, aztán lassan kinyitod, átdugod a nyelved és elkezdesz vele körözni. Ennél jobban nem tudom elmondani, bocsi.

De akkor mindent fogsz tudni, emiatt ne aggódj!

Remélem azért egy picit is segítettem, ha nem akkor bocsi.

15/L

2012. aug. 15. 19:03
 3/9 anonim válasza:

Hát én sem csókolóztam még és én is tartok tőle

15F

2012. aug. 15. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Akkor úgy látszik csak mi, lányok vagyunk ilyen "izgulósak" a csók terén.

Emlékszem, én vagy ezer kérdést tettem fel ezzel kapcsolatba. Visszagondolva tök hülye voltam, mert tényleg annyira ösztönös az egész, hogy nem lehet elrontani :)

2012. aug. 15. 21:29
 5/9 anonim válasza:
fogadjunk nekem sikerülne elrontani...
2012. aug. 15. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:

2:

Ne legyél ebbe olyan biztos. Mondom, én is úgy paráztam, mint állat. Azt hittem, higy el fogom rontani, de az első csók olyan volt, mintha az ezredik lert volna. Minden jól ment

2012. aug. 15. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Most találkozgatok egy sráccal és nagy valószínű, hogy közeledik a pillanat...:D

Nagyon izgulok már most, ahogy ismerem magam, én el fogom rontani :D

17 L

2012. aug. 15. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Senki nem fogja elrontani. Én rengeteg videót és kérdést néztem. És szerintem azok segítettek, bár amikor élesbe megy, akkor.nehéz gondolkozni, mert akkor csak azon jár a fejed, hogy: úr isten, most ő csókol.
2012. aug. 15. 21:52
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megnyugtat hogy nem csak én félek az elsőtől :)
2012. aug. 15. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!