Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
Közel mentek egymáshoz, fogd meg a kezét vagy kulcsold össze a kezed a tarkóján, vagy csak öleld át. A lényeg, hogy közel legyetek egymáshoz. Vagy ő vagy te megpuszilod a száját, aztán lassan kinyitod, átdugod a nyelved és elkezdesz vele körözni. Ennél jobban nem tudom elmondani, bocsi.
De akkor mindent fogsz tudni, emiatt ne aggódj!
Remélem azért egy picit is segítettem, ha nem akkor bocsi.
15/L
Hát én sem csókolóztam még és én is tartok tőle
15F
2. vagyok.
Akkor úgy látszik csak mi, lányok vagyunk ilyen "izgulósak" a csók terén.
Emlékszem, én vagy ezer kérdést tettem fel ezzel kapcsolatba. Visszagondolva tök hülye voltam, mert tényleg annyira ösztönös az egész, hogy nem lehet elrontani :)
2:
Ne legyél ebbe olyan biztos. Mondom, én is úgy paráztam, mint állat. Azt hittem, higy el fogom rontani, de az első csók olyan volt, mintha az ezredik lert volna. Minden jól ment
Most találkozgatok egy sráccal és nagy valószínű, hogy közeledik a pillanat...:D
Nagyon izgulok már most, ahogy ismerem magam, én el fogom rontani :D
17 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!