Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondjatok h csókolózni kőnyű! De akkor van olyan h rossz csók és ha igen akkor az milyen h mit ne csináljak?
a haverod már tudja. akkor, ha nem bízol abban, amit ösztönnek neveznek és minden emberben megvan, szóval akkor kérd meg a haverodat, hogy tanítsa meg neked, hogyan kell...
más megoldás: nézz meg egy akármilyen filmet, mondjuk valami szerelmeset/romantikusat, és a vonatkozó jelenetekből lesd el a technikát
hát figyu..én is eléggé elbénáztam az első pár csókom..igazából a srácoknál nehezebb a dolog, mert ugye nekik kell kezdeményezniük, nekik kell "vezetni" a csókot..nah jó ez így hülyén jött ki, de szerintem érted :DD ne ijedj meg ha bénázol egy kicsit...ezt mindenki megéri..mondd el a barátnődnek, h te még nem csókolóztál és lassítson egy kicsit..szerintem még tetszeni is fog neki :D amúgy nem olyan nehéz..nagyából a 3. csóktól már belerázódsz és élvezni is fogod...ha te akarsz kezdeményezni akkor meg először puszilgasd végig a nyakát majd a szájánál áljj meg, nézz a szemébe, ezután puszilgasd az ajkát és egy idő után nyisd meg a szád és FINOMAN ezen van a hangsúly dugd át a nyelved :$$ onnan meg szerintem már menni fog minden :D jújj azért remélem jól értelmeztem és srác vagy! ha nem akkor bocsi :$$
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!