Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem félsz attól, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem félsz attól, hogy soha nem lesz senkid?

Figyelt kérdés

2012. aug. 15. 16:17
1 2 3 4
 31/36 Blazer X ***** válasza:

Én már nem. Eldöntöttem, hogy egyedül fogok szembenézni az élettel.

21/F

2012. szept. 3. 23:20
 32/36 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem jó előző. Hidd el, nem leszel teljes ember. Ha ocsmány vagy, /nem tudom, azért a ha"/ akkor változz meg, tegyél érte, lehet változni. Ha lelki gondjaid vannak, győzd le őket. Ha semmi nem megy, akkor meg végső megoldásnak is jó egy helyes, háznál fogadó prosti lányka. De a teljes szexkizárás az olyan, mintha levegő nélkül akarnál leélni egy életet. Egy idő után kivégez a vágy. Én legalábbis nagyon így érzem ezeket a dolgokat. Tudni kell jobb emberré válni, és akkor a boldogság is elérhető lesz, vagy így, vagy úgy.
2012. szept. 4. 03:32
 33/36 anonim ***** válasza:
40-enesnek igaza van.
2012. szept. 4. 08:34
 34/36 Blazer X ***** válasza:
Értelek #40-es, csak ez nekem így megfelel most. Lehet később változni fog a helyzet, de most így nekem jó. A szex meg annyira nem érdekel, hiszen soha nem volt benne tapasztalatom, és miért érdekeljen az amiről nem tudok semmit? Elhiheted sok ember éli le egyedül az életét, akaratánál fogva vagy anélkül. Én tudatosan választottam ezt az utat, mert én nem akarok megváltozni, jó ez az élet stílus, de ahogy mondtam ez még változhat.
2012. szept. 4. 09:52
 35/36 anonim ***** válasza:
Most nem, de attól igen hogy túl sok a választék
2012. szept. 14. 16:10
 36/36 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. szept. 21. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!