Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem félsz attól, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem félsz attól, hogy soha nem lesz senkid?

Figyelt kérdés

2012. aug. 15. 16:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

*Egyedül

20-as vagyok.

2012. aug. 15. 18:19
 22/36 anonim ***** válasza:
Nem,hülyeség ettől félni! Hiszem hogy mindenkinek meg van a párja a világon csak türelmesnek kell lenni. Van aki 18 évesen, van aki 80 évesen találja meg. :)
2012. aug. 15. 18:55
 23/36 anonim ***** válasza:
oh hogy ez milyen romantikus! én is szeretlek titeket!!
2012. aug. 15. 18:57
 24/36 anonim ***** válasza:
9-es! Milyen belső tulajdonságaid vannak, amiket senki nem tolerál?
2012. aug. 15. 19:00
 25/36 anonim ***** válasza:
én is szeretlek benneteket :)
2012. aug. 15. 21:10
 26/36 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. aug. 16. 04:46
 27/36 anonim ***** válasza:
én sem
2012. aug. 16. 19:13
 28/36 anonim ***** válasza:
.
2012. aug. 18. 19:46
 29/36 anonim ***** válasza:
Összejönne? Nem jönne össze? Nem tudom. Dicsérni dícsértek már sokan. Elégedett vagyok magammal. De mindig elszalajtom a lehetőségeket. Valahogy érzem,hogy soha nem lesz senkim ezzel a hozzáállással. Felfogás kérdése. Van olyan nap,amikor megöl belülről ez az érzés, van olyan nap,amikor meg úgy vagyok vele,hogy inkább fizetek luxusri-bancnak éveken át, aztán udvarlás nélkül is kaphatok elég puncit, mindek gyötörjem magamat az ostoba pitizéssel. Nme szertek puncsolni egy nőnek sem. A párkapcsolat nagy lekötelezettség, sok lemondással jár, egy idő után meg ígyis úgyis jön a megszokás, a kiábrándulás, a szürke hétköznapok. Mindenki úgy érzi amikor szerelmes,hogy nem, ő kivétel, de én ebben nem hiszek. Mindenki unható, én abban hiszek. Ott a baj, hogy igazán 20-as éveim közepén még most sem döntöttem el igazán, hogy mit is akarok ezen a téren.
2012. aug. 27. 18:18
 30/36 anonim ***** válasza:
Nem. Nem ez a legfontosabb dolog az eletemben.
2012. szept. 1. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!