Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem félsz attól, hogy egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem félsz attól, hogy egyszer elveszited a párod?

Figyelt kérdés
Úgy érzed megtaláltad azt az embert akivel akár családot is alapitanál. Ő is szeret téged nagyon. Nincs benned az a félsz,hogy egyszer mégis elveszited pl jön valaki akibe beleszeret vagy egyszerűen csak megun téged? Kort és nemet is irjatok légyszi!
2012. márc. 21. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:

De,egy kicsit tartok tőle.

20l

2012. márc. 21. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem! 37 F
2012. márc. 21. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, ha a kapcsolatunk rendben van, akkor nem fog másba beleszeretni.
2012. márc. 21. 19:38
 4/7 Somnium válasza:
Én nem! 20L
2012. márc. 21. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Néha megfordul a fejemben, hogy "mi van ha egyszer megun, kiszeret belőlem", de akkor rájövök, hogy nagyon szeret és örökre tervez velem (jegyesek vagyunk) és megnyugszom, örülök, hogy ilyen férfi van mellettem.
2012. márc. 21. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem szabad ettől félni, mert mindent tönkretesz! Ha beeszi magát a fejedbe a kétely, elkezded keresni a hibát, a problémát, nagyító alá helyezed az egész kapcsolatot, és egyre többet gondolsz rá, hogy vége lesz. És ezzel tényleg véget is vetsz neki.
2012. márc. 21. 20:52
 7/7 Janos90 válasza:
Én nem félek, hanem tudom, éppen ezért nem is tervezek családot, pedig nagyon szeretjük egymást, de neki még én vagyok az első komoly kapcsolata. 22/f
2012. márc. 21. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!