Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem félsz attól, hogy egyszer elveszited a párod?
Figyelt kérdés
Úgy érzed megtaláltad azt az embert akivel akár családot is alapitanál. Ő is szeret téged nagyon. Nincs benned az a félsz,hogy egyszer mégis elveszited pl jön valaki akibe beleszeret vagy egyszerűen csak megun téged? Kort és nemet is irjatok légyszi!2012. márc. 21. 19:32
3/7 anonim válasza:
Nem, ha a kapcsolatunk rendben van, akkor nem fog másba beleszeretni.
5/7 anonim válasza:
Néha megfordul a fejemben, hogy "mi van ha egyszer megun, kiszeret belőlem", de akkor rájövök, hogy nagyon szeret és örökre tervez velem (jegyesek vagyunk) és megnyugszom, örülök, hogy ilyen férfi van mellettem.
6/7 anonim válasza:
Nem szabad ettől félni, mert mindent tönkretesz! Ha beeszi magát a fejedbe a kétely, elkezded keresni a hibát, a problémát, nagyító alá helyezed az egész kapcsolatot, és egyre többet gondolsz rá, hogy vége lesz. És ezzel tényleg véget is vetsz neki.
7/7 Janos90 válasza:
Én nem félek, hanem tudom, éppen ezért nem is tervezek családot, pedig nagyon szeretjük egymást, de neki még én vagyok az első komoly kapcsolata. 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!