Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy egyszer tök rendes velem viszont ha többen vagyunk akkor nem?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki teszik éshát osztálytársam... nah de iskolában nemnagyon tudok vele beszélgetni ezért nemrég elkezdtünk úgy komolyabban beszélgetni msn-en vagy facebookon és elég sokat beszélgetünk álltalában néha még azt is tudtomra adta hogy lefeküdne velem igaz nem így szó szerint csak célzott rá akkor elhívott hogy kísérjem el táncolni elis mentem vele csak akkor még nem jött úgy be és hát csak úgy beszélgettünk útközbe... de sokszor kísértem már el buszhoz is például. De suliban ha vannak mások és odamegyek hozzá beszélgetni akkor álltalában le se szar mindig aki a közelbe van inkább azokkal beszélget... ezért mondtam neki hogy ne menjen haza olyan korán üljünk be valahova meghívom őt de nemakar állítólag azt mondta hogy azért meg nem akarja hogy én rá költsek... De viszont néha suliban is rendes de csak akkor ha nagyon néhányan vagyunk csak épp ott mert például voltak másik suliból ilyen kérdőív kitöltés miatt és 5 embert hívtak le és az én székem amire ráültem rossz volt ezért mondta hogy üljünk 1 széken mondom oké és végig így csikargatott a körmével meg simogatott... Most akkor ilyenkor mit kéne tennem? Elhívni már elhívtam beszélgetni próbáltam vele ha többen is ottvoltak... jobban kéne bókolnom szerintem de én azt csak kettesben szeretek... jah meg mindig elszokta kérni a telóm hogy facebookozzon ma meg mondtam neki hogy egy pusziért cserébe de nem akart adni :( lécci segítsetek! (18F)2012. márc. 20. 16:09
1/2 anonim válasza:
szerintem csak kihasznál, hülyít, meg mások előtt játssza az agyát. ez szánalmas
2/2 A kérdező kommentje:
szerintem nem használ ki nem olyan mert ugye nem szeretné azt se hogy költsek rá... egyszer vettem neki csokit is és nem fogadta el de én beleraktam a táskájába
2012. márc. 20. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!