Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Én is legyek olyan mint a többiek?
Hallgass anyukádra és ne keseredj el:) A különcök hidd el hogy többre viszik mint akik már 7.-ben nagymenősködnek és rosszul tanulnak. Majd pár év múlva meg Te nézed őket levegőnek mikor jó munkahelyed lesz, ők meg semmihez nem értenek, mert nekik fontosabb volt a pasizás, meg a bandázás. Fiúd lehet még amennyit csak akarsz. Ebben a korban a fiúk nem a belsőt nézik, mert nyílván a legfontosabb hogy "jócsajt" szedjenek fel, mert az "menő".
Persze lehet barátod ha nagyon szeretnéd, de az soha ne azért legyen mert az az "elvárás". És ezt a jövődre is értem. Elvárás veled szemben, csak neked lehet, meg a szüleidnek...de inkább neked kell tudni mit is akarsz:)) Szóval ne pánikolj, nem dől össze a világ ha most még nem vagy a társaság középpontja, és a "csinibabák" nem fogadnak be. Nem maradsz le semmiről!!!
sokan felnőnek majd, én is 13 évesen csak a ciciket lestem meg alapból féltem a lányoktól mint a tűztől. Mára már minden 1000x másabb mint régen :)
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!