Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Én is legyek olyan mint a többiek?
Figyelt kérdés
Az osztályomban már majdnem mindenkinek van pasija. ( pedig 7.esek vagyunk) Nekem még nincs.Mit csináljak? A szüleim azt mondták,hogy tanuljak és tanuljak és majd meglátom,hogy amikor az osztálytársaim (akik egyébként eléggé rosszul tanulnak) lehet ,hogy nem is lesz barátjuk.Mert a fiúk a belsőt is nézik. De én nem érzem úgy,hogy a fiúk a külsőnél többet néznének!!! Mit tegyek??? Én is legyek olyan mint a többiek???2012. aug. 14. 17:17
1/15 anonim válasza:
És mit csináljak a "pasijukkal" az osztálytársaid, hogy te is annyira szeretnél magadnak "pasit"?
3/15 A.Romanov válasza:
A korodbéli fiúk elnyomó többsége nem is nézi a belsőt. Később lesznek ilyenek, ha nem is sokan. És igen, érdemes tanulni. Az én osztályomban is volt hasonló helyzet, nem mondom hogy mind de akik a csajokkal foglalkoztak idejük nagy részében kutyaütők lettek.
5/15 anonim válasza:
lehet barátod, és attól még tanulhatsz is. Egyébként lehet a pasik a külsőt nézik, de a tanulás azon kívül is hasznos, később örülni fogsz hogy milyen okos vagy a sok tanulástól.
6/15 A kérdező kommentje:
Állandóan együtt vannak. Egy csapatba vannak akiknek van pasija eljárnak moziba együtt vagyis vannak akiknek van pasija ők moziba,bringázni,vagyizni mennek és vannak akiknek nincs pasija annak meg olyan mintha nem lennének osztálytársai
2012. aug. 14. 17:22
7/15 anonim válasza:
Itt az a probléma, hogy csak azért akarsz fiút, hogy birtokold és elmondhasd, hogy neked is van.
Egyébként ha már ennyire említetted, milyenek a külső tulajdonságaid? Ronda vagy?
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) :) :)
2012. aug. 14. 17:23
9/15 A kérdező kommentje:
178 cm és 50 kg . Kék szem barna haj. Nincs szemüvegem pattanásos sem vagyok
2012. aug. 14. 17:24
10/15 anonim válasza:
Várj még pár évet. Nem maradsz le semmiről hidd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!