Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi gátol engem abban hogy önmagam legyek egy lány előtt?
Ne hallgass az elsőre, ha piálsz előtte akkor anélkül soha nem fog menni.
Na vajon miért nem MERED (tudni tudnád csak nem MERED) önmagadat adni előtte? A válasz: félsz hogy beégsz előtte. Miért szokott az ember a beégéstől félni? Mert az illetőt jobban kedveli még önmagánál (meg az összes többi korábbi lánynál) is, a saját énképét, önmagáról alkotott véleményét a másik véleményétől teszi függővé. Az ilyen "férfit" aki szüntelen a másiknak próbál megfelelni, játszani egy szerepet és ezzel hazudni a másiknak és önmagának is egyáltalán nem tisztelik a nők. Törvényszerű hogy előbb-utóbb lehull az álarc és akkor úgyis beégés a vége.
Megoldás: csak azért is add önmagad előtte (mint már írtam képes vagy rá csak nem mered megtenni). Félsz hogy beégsz? El kell fogadnod hogy beéghetsz, ez is benne van a pakliban, lehet hogy jó lesz lehet hogy rossz. De még ha rosszul is fog végződni a dolog még mindig jobb mintha továbbra is feszengnél előtte (annál rosszabb nincs).
Ismerős. Én beletörődtem és nem firtatom, hogy lányok előtt legyek bárhogy is. Ez eléggé leveszi a terhet és így végül önmagam tudok lenni, de ez csak úgy megy, hogy minden felém irányuló kíváncsiságot vagy vonzalmat csírájában legyilkolok nem bunkó "köszi, de barátnőm van" kommunikációval.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!