Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi gátol engem abban hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi gátol engem abban hogy önmagam legyek egy lány előtt?

Figyelt kérdés
Nem értem a szituációt sem hiszen voltak már lányok az életemben, szebbnél szebb, és most itt van egy aki elött teljesen nem tudok önmagam lenni.
2012. júl. 19. 01:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Igyal egy kis alkoholt elotte, az feldob es magabiztos leszel.
2012. júl. 19. 01:44
 2/5 anonim ***** válasza:
önbizalomhiány
2012. júl. 19. 01:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az elsőre, ha piálsz előtte akkor anélkül soha nem fog menni.

Na vajon miért nem MERED (tudni tudnád csak nem MERED) önmagadat adni előtte? A válasz: félsz hogy beégsz előtte. Miért szokott az ember a beégéstől félni? Mert az illetőt jobban kedveli még önmagánál (meg az összes többi korábbi lánynál) is, a saját énképét, önmagáról alkotott véleményét a másik véleményétől teszi függővé. Az ilyen "férfit" aki szüntelen a másiknak próbál megfelelni, játszani egy szerepet és ezzel hazudni a másiknak és önmagának is egyáltalán nem tisztelik a nők. Törvényszerű hogy előbb-utóbb lehull az álarc és akkor úgyis beégés a vége.

Megoldás: csak azért is add önmagad előtte (mint már írtam képes vagy rá csak nem mered megtenni). Félsz hogy beégsz? El kell fogadnod hogy beéghetsz, ez is benne van a pakliban, lehet hogy jó lesz lehet hogy rossz. De még ha rosszul is fog végződni a dolog még mindig jobb mintha továbbra is feszengnél előtte (annál rosszabb nincs).

2012. júl. 19. 02:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Ismerős. Én beletörődtem és nem firtatom, hogy lányok előtt legyek bárhogy is. Ez eléggé leveszi a terhet és így végül önmagam tudok lenni, de ez csak úgy megy, hogy minden felém irányuló kíváncsiságot vagy vonzalmat csírájában legyilkolok nem bunkó "köszi, de barátnőm van" kommunikációval.

26/F

2012. júl. 19. 02:22
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindet még szivesen fogadom, amúgy meg ez az első lány aki ezt hozta ki belőlem, pedig nem az a félős fajta vagyok.
2012. júl. 19. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!