Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek nőies, finom? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szeretnék nőies lenni,vagyis most is nőies vagyok de picit!! Van egy fiú akinek szeretnék bevágódni, de ő a finom, nőies lányokat szereti, és szeretném,ha rájönne h én is az vagyok.. szeretnék ezen változtatni.. Kérlek segítsetek!! (a hülye válaszoktól kiméljetek)2012. aug. 11. 21:49
1/8 anonim válasza:
szerintem meg akármi van, mindíg magadat ad :) ne akarj "bevágódni" senkinél
2/8 anonim válasza:
Csak azért hogy összejöjj valakivel ne vegyél fel álcát mert nem te vagy és ez később úgy is kiderül akkor meg jön a csalódás ami a kapcsolat végéhez fog vezetni.Ha bejössz neki úgy is befogsz ahogy vagy.
3/8 anonim válasza:
1. ne röfögj röhögés közben
2. ne röhögj, mosolyogj ill szelíden nevess
3. ne is vihogj
4. ne legyél bunkó
5. nincs fing
6. nincs böfögés
7. kecses járás
8. végtelen kedvesség sugárzása, nem agresszív hirtelen harag
9. továbbra is vágj bájos fejet nincs grimasz!
10. ne edd le magad ne igyál alkoholt, és ne cigizz, ez mind undorító és nem nőies!!!!
4/8 anonim válasza:
KEEP IT REAL!!! Ali G szavaival élve. Ne játsszd meg magad. Legyél olyan, amilyen.
5/8 anonim válasza:
Ha magad miatt is szeretnél nőies lenni és nemcsak egy bizonyos pasi miatt, akkor sikerülni fog :) Meg kell valahogy találni azt a nőies stílusvonalat, ami illik hozzád. Hiába adunk itt tanácsot, ha mégsem leszel tőle nőies.Szóval kicsit keresd meg magadban a nőt, és a külsőddel próbáld magadból árasztani a nőiességet. Kezdetnek hordj nőies-elegáns szoknyát,magassarkút, ne vágasd le soha rövidre a hajad(ha rövid,akkor növeszd meg stb). Természetes smink,ápoltság, finom illat és összhang a ruházatban már fél siker.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, sokat segítettetek!! :)
2012. aug. 11. 22:00
7/8 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Szerintem a lényeg, hogy annak érezd, gondold magad. Énképeden kellene változtatni ahogy nézel magadra. Pl. mindig olyan légy amilyen lenni szeretnél és majd rászoksz erre. :)
21/N
8/8 anonim válasza:
és utána végig nem magadat fogod adni? soha senki miatt nem szabad változtatni magunkon, azért, hogy neki jó legyen! persze vannak kivételek, de nem ilyen jellegűek, plusz ez a változás negatív irányú lenne. add magad, ha úgy nem kellesz neki, akármit csinálsz, úgyse kellenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!