Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eddig nem mertem csókolózni,me...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig nem mertem csókolózni,mert féltem,mi lesz,hogyan kell,stb.Ez elmúlt,már azért nem merem,mert félek hogy nem lesz jó ízű a szám esetleg illatú.Hogyan legyek finom?

Figyelt kérdés
Mindig bekapok rágót, vagy valami gyümölcsöt,vagy bármi más édes,finom ízűt.De nem merem megtenni, mert félek nem leszek finom ezek ellenére is.Egy kicsike bátorítás kéne!:-)
2008. dec. 18. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem lehet mit mondani.

NE FÉLJ!

Nem kell aggódnod amiatt, milyen ízű leszel.

6 milliárd ember van a világon és senki sem aggódik azon, milyen íze van, csak csókolózik, mert jó dolog.

Próbáld ki és meglátod, fölösleges volt emiatt aggódnod.

2008. dec. 18. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Csak addig fogsz ettől félni, amíg nem csókol meg egy pasi aki épp foghagymát evett két órával azelőtt.
2008. dec. 19. 01:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, a földön tényleg több milliárdan vagyunk...még ha bőrszínben, beszélt nyelvben és még sok ezer dologban különbözünk is, de biológiailag ugyan az játszódik le minden egyes emberben. Mindenki szájában vannak baktériumok, amik teszik rendíthetetlenül a dolgukat és egyéni szájízt valamint szagot okoznak. Nekem is, neked is, akik válaszoltak már erre a kérdésre, azoknak is és akivel csókolózni akarsz, annak is! Ő is tudja ezt pontosan és nem fog megilletődni, amikor megcsókol. Ha ez valóban aggodalomra adna okot, már kihalt volna az emberi faj... (erős túlzással)

Szóval semmi okod nincs félelemre. Így utólag már könnyen beszél az ember, de valaha én is tartottam tőle. Aztán rájöttem, hogy felesleges volt, mert még az a legurított sör sem zavarta a mostani barátomat, amikor először megcsókolt, amire épp előtte hívott meg. Pedig az elég erős szagú! De majd megtapasztalod, hogy tényleg alaptalan volt a félelem...majd amikor ébredés után, fogmosás nélkül kapsz csókot :D

2008. dec. 19. 07:31
 4/6 anonim ***** válasza:
hajrá :D ne félj a csóktól! minekünk hagymás gyros után volt az első csók, 16 voltam, nem gondoltunk ilyesmire, hogy fú most ne mert hagymaszagu a szánk, neki és nekem is első volt, jó volt.
2008. dec. 19. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Fontos a szájhigiénia, főleg az első csóknál. Én egy rágóval szoktam megoldani, de tökéletes a gyümölcs is,csak ne banán legyen,mert attól besűrűsödik a nyál. Finom leszel, ne aggódj :)

17/F

2008. dec. 19. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Jajj, ez édes kérdés :) Ne aggódj emiatt. Mi csókolózunk, amikor csak ránk tör, és ha valami fura ízt érzünk csak nevetünk, meg megpróbáljuk kitalálni, hogy mit evett a másik :D Ne feledkezz meg a rendszeres fogmosásról és nyugodt lehetsz :)
2008. dec. 20. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!