Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig nem mertem csókolózni,mert féltem,mi lesz,hogyan kell,stb.Ez elmúlt,már azért nem merem,mert félek hogy nem lesz jó ízű a szám esetleg illatú.Hogyan legyek finom?
Erre nem lehet mit mondani.
NE FÉLJ!
Nem kell aggódnod amiatt, milyen ízű leszel.
6 milliárd ember van a világon és senki sem aggódik azon, milyen íze van, csak csókolózik, mert jó dolog.
Próbáld ki és meglátod, fölösleges volt emiatt aggódnod.
Figyelj, a földön tényleg több milliárdan vagyunk...még ha bőrszínben, beszélt nyelvben és még sok ezer dologban különbözünk is, de biológiailag ugyan az játszódik le minden egyes emberben. Mindenki szájában vannak baktériumok, amik teszik rendíthetetlenül a dolgukat és egyéni szájízt valamint szagot okoznak. Nekem is, neked is, akik válaszoltak már erre a kérdésre, azoknak is és akivel csókolózni akarsz, annak is! Ő is tudja ezt pontosan és nem fog megilletődni, amikor megcsókol. Ha ez valóban aggodalomra adna okot, már kihalt volna az emberi faj... (erős túlzással)
Szóval semmi okod nincs félelemre. Így utólag már könnyen beszél az ember, de valaha én is tartottam tőle. Aztán rájöttem, hogy felesleges volt, mert még az a legurított sör sem zavarta a mostani barátomat, amikor először megcsókolt, amire épp előtte hívott meg. Pedig az elég erős szagú! De majd megtapasztalod, hogy tényleg alaptalan volt a félelem...majd amikor ébredés után, fogmosás nélkül kapsz csókot :D
Szia! Fontos a szájhigiénia, főleg az első csóknál. Én egy rágóval szoktam megoldani, de tökéletes a gyümölcs is,csak ne banán legyen,mert attól besűrűsödik a nyál. Finom leszel, ne aggódj :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!