Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok! Érdekelhetem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok! Érdekelhetem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,akivel nemrég nagyon jól elcsetlgettünk,vicces volt,jó fej,és megnevettetett. Nagyon élveztem,még így virtuálisan is a társaságát. Aztán szóba került,hogy nekem ugye van barátom. Vagyis volt,de megint van. E fiúval ritkán találkozom,és ő akkor amikor szakítottam a barátommal,azt javasolta,hogy ne is törődjek vele,felejtsem el,és élvezzem az életet. Hát most h megtudta,h újra összejöttünk. Hát szóval úgy vettem észre, nem esett jól neki. Még pár szót írt a chaten,de eléggé passzív lett hirtlen,majd el is köszönt,és azt mondta megy aludni,pedig még nem volt olyan késő. Érdekelne,hogy vajon érez irántam valamit ez a fiú?

Azért nem vele vagyok,mert ő nem akar senkivel se kapcsoaltot,volt egy ami nagyon rosszul sikerült neki,és azóta csak a szabadságra vágyik. Így hát én most a barátommal vagyok,de már többször szakítottunk,és újra összejöttünk,egyfajta megszokásból vagyunk most is együtt,nincs jövője.

Hanem ez a srác érdekel,h lehet h mégis összejönne velem,ha mondjuk nem lenne barátom?

2012. aug. 14. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég nagy a valószínűs arra, hogy bejössz neki. :D
2012. aug. 14. 16:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Amikor személyesen is találkoztunk ,sokat beszélgettünk,mindig a szemembe nézett,amikor hozzám beszélt,és mindig megnevettetett.

Csak attól tartok,hogyha nem akar komoly kapcsolatot,akkor velem miért akarna? Vagy lehet csak arra vár,hogy szingli legyek?

2012. aug. 14. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:
minek társfüggőnek lenni! én mindig is elvoltam egyedül ha úgy volt. mert akit nem szerettem már az csak púp volt a hátamon . hagyd őt, lehet kicsit üresnek fogod magad érezni egy darabig de fel lehet találni magad ! egyedül lenni nem egyenlő magányosnak lenni ;)
2012. aug. 14. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:
ha a mostani barátoddal jársz ne tedd magad másik fiúnak ! ha nem akarsz vele lenni szakíts vele. nem értem miért érzed magad gyengének egyedül és miért félsz egy kicsit társ nélkül lenni! legyen már Benned tartás ember!
2012. aug. 14. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!