Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Több mint barátság, de keveseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint barátság, de kevesebb mint szerelem?

Figyelt kérdés

Mit jelent ez? segítsetek!

ezt mondta nekem egy csaj hogy így érez irántam!

2012. aug. 13. 10:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szexkapcsolat.
2012. aug. 13. 10:50
 2/11 A kérdező kommentje:

szerinted csak azt akar? :(

mert én meg nem csak azt akarom tőle mert szeretem :(

2012. aug. 13. 10:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet, de a jóhír hogy a lányok könnyebben beleszeretnek abba akivel lefeküdtek mint a fiúk, tehát abból még lehet akármi.
2012. aug. 13. 11:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy standard lerázószöveg.

Nem akar megbántani, de nem akar veled járni sem.

2012. aug. 13. 11:07
 5/11 A kérdező kommentje:

értem :(

köszönöm a válaszokat :(

csak az a baj hogy én meg nagyon szeretem :(

2012. aug. 13. 11:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Én ha lányként ezt mondanám egy pasinak, akkor úgy érteném, hogy tetszik nekem, tehát kedvelem, de még nem vagyok szerelmes belé. Szerintem van esélyed nála, hódítsd meg, sok sikert! :)
2012. aug. 13. 17:01
 7/11 anonim válasza:
Nálam nem a szexkapcsolatot jelentené , ha én ezt mondanám egy srácnak ezalatt azt érteném : Már több , mint barátok , jobban szeretlek , mint egy barát , de még épp nem vagyok felkészülve arra,hogy szerelem alakúljon! :-)
2012. aug. 13. 19:00
 8/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítséget :)

sokat segítettetek ;)

2012. aug. 13. 19:39
 9/11 A kérdező kommentje:

nah igaza volt aki azt írta hogy csak le akar rázni mert úgy lett :(

lerázott és már nem áll velem szóba mindeggy hagyom is majd valahogy elfelejtem pedig szeretem :(

köszönöm a segítségeket!

2012. aug. 14. 17:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ne haragudj, hogy rossz tanácsot adtam, én a #6-os válaszoló vagyok. Saját magamból indultam ki, mert én biztos nem mondanék ilyet egy pasinak, ha nem érdekel. Ez a csaj nagyon szemét volt veled. Az egy dolog, hogy nem akart megbántani, de ezért nem kellett volna azt mondania, hogy több vagy neki, mint egy barát. Ezzel reményt keltett benned, ami szemétség volt tőle, ha nem is érdekled...A másik érzelmeivel játszani nagyon veszélyes és undorító dolog, hát ez a véleményem...
2012. aug. 14. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!