Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak más 17-18 éves fiúk is ilyen helyzetben? :/
Nincsenek barátaim és soha nem is vtak. Sokáig nem zavart, de kb. 2 éve depressziós vagyok ez miatt. Nagyon zárkózott vagyok + mindenki lenéz. Minden ismerkedési próbálkozásom kudarcba fulladt. Barátnőm se volt még. Magányos vagyok. Csúnya vagyok nagyon. :( Fog ez majd változni? Van erre megoldás? :(
18/F
Nekem sincs nagyon sok barátom.Aztán meglett a jogsim.Elkezdtem motorozni.Találkozgatni más motorosokkal.
Beléptem egy klubba,így rengeteg ismerősöm lett.Gyakran segítek nekik szerelésben,ők is segítenek.
Neked is kéne találni valami hobbi szerűséget.
Amúgy sincs barátságban csúnya nem csúnya viszony :)
Nekem sem volt csak pár haverom de most hogy animézek, és eljárok berúgogatni, vmint jön az egyetem így sok haver van és még jó barátból is több!
f18
Hát én ezzel a "berúgással" neméppen értek egyet, jó ez egyéntől függ meg nézőponttól..
De viszont a hobby, sokminden újat tud hozni az életbe. PL egy fotózás, vagy motorozás, énis mindkettőt nagyon imádom :) és sok jó emlékem füződik hozzá!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!