Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat még tőlem?
Tetszett nekem egy lány. Azt hittem egy hullámhosszon vagyunk-aztán kiderült,h újra összejött az exével. Én akkor rögtön eltűntem a színről,azt hittem szeret,de így...áhh...pedig még meg is akartam lepni,de onnantól nem volt kedvem az egészhez. Azt hittem,ő is úgy gondolja mint én. Így amikor éppen arra várt h hívjam,akkor én inkább nem hívtam,hanem elhúztam a csíkot. Semmi kedvem nem volt "nevető" 3diknak lenni. Se szó se beszéd eltűntem,annyiban hagyva a meglepetést,amivel készültem(annyit ő is tudott,h készülök vmivel)...
Azóta eltelt egy hónap,összejöttem egy másik lánnyal,aki már régóta össze akart jönni velem. De persze csak bosszúból,nem az igazi ez a kapcsolat. Próbáltam felejteni,...Erre ma felkeresett újra,érdeklődött hogy hogy vagyok,meg próbált kedves lenni velem...stb, az exéről nem esett szó,meg ő még nem tudja,h most egy másik lánnyal vagyok együtt. De akkor most mi van? Mit akarhat még tőlem?
17/f
tudja ő h miért jöttem vele össze,de nem zavarja.
amúgy meg nem ez volt a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!