Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
miééééééért van az hogy taliztam egy fiúval(mindig ő keresett, felhívott, sms-t írt, kihívott..stb) a haverja mesélte nekem hogy nagyon hajt..stb most meg semmi.. nem ír, nem hív ki, egyszerűen semmi.
és én meg azt hiszem beleszerettem..
utálom...
2012. aug. 13. 01:16
12/19 anonim válasza:
8. hát te még számomra is hasznos választ adtál, köszi L/19
13/19 anonim válasza:
vagy szimplán rájött hogy ő 'nem ilyen lovat akart'.
15/19 anonim válasza:
ha az a helyzet, hogy csak ő érdeklődik felőled, és te nem érdeklődsz felőle, akkor szerinted milyen következtetést von le?
16/19 anonim válasza:
vagy az,hogy nincs kúrás,vagy az,hogy te nem nyitsz felé ugyanúgy,ahogy ő.
ilyen velem is volt,ha a csaj nem keres,nem hív fel ugyanúgy,mint én őt,akkor a dugást még megvárom,aztán lépek.
nem bírom ha királylányt játszik valami lakótelepi szutyok.
17/19 anonim válasza:
Már meg ne bocsáss, de elég nagy p_csa vagy.. Kommunikálni is képtelen. Keresd b_zdmeg, nem fog mindig ő keresni, nem a kutyád...
18/19 anonim válasza:
"nem bírom ha királylányt játszik valami lakótelepi szutyok."
Miért lógsz prolettlányokkal?:-D
19/19 anonim válasza:
mert attól,hogy pronyók és neveletlenek,vannak közöttük nagyon szépek:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!