Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h az összes csajt ellehet csábitani 1 szép autoval és kello menyiségu pénzel?
Figyelt kérdés
tapasztalataim szerint bármilyen csak aki azt mondja h ő nem olyan h elso randin sex ... találkozunk beul a verdába elmegyunk kajálni kap valami ajándékot egykis szorakozás ésmár szivattyuzik is! 10bol 10 ne ez mi csajok?2012. aug. 12. 02:12
21/28 anonim válasza:
csak kiváncsiságból milyen kocsid van?nekem is olyan kell
22/28 anonim válasza:
Hát öregem, te csak pénzzel és verdával fogsz csajozni, mert észt nem kaptál. Olvasd már vissza mit írtál, benned semmi normális nincs, amire egy értelmes nőnek szüksége van... Szóval így nem csoda, hogyha 10-ből 10 csaj a pénzedért van veled, mert ők is olyan üresfejűek, mint te!
23/28 Béca válasza:
A professzorok azt állítják (ezt valahol olvastam), hogy a nők azért választanak gazdag pasikat, és később pénzesebb férjet, mert ez egyfajta túlélési ösztön=(kényelem,biztonság).
24/28 A kérdező kommentje:
mercedes ml.63 amg
2012. aug. 13. 21:00
25/28 anonim válasza:
te rohadt:),akkor nem csoda,hogy leszopnak,ilyen kocsival:D.
26/28 anonim válasza:
hát az nagyon jó kocsi remélem egyszer nekem is lehet olyan,de én simán csajozok egy régi f astraval is :D
27/28 anonim válasza:
Próbálnád meg egyszer önmagaddal elcsábítani a nőket, rád se hederítenének! Kifogtad a pénzéhes szukákat és most erre vered magad, hogy minden nő blabla? Gratulálok a nem létező IQ-hoz!
28/28 anonim válasza:
ha felajánlana valaki ilyent, én csak az illető ember beképzelt, felszínes pofájába vágnám a k*rva, őt meghatározó pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!