Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h az összes csajt ellehet csábitani 1 szép autoval és kello menyiségu pénzel?
Figyelt kérdés
tapasztalataim szerint bármilyen csak aki azt mondja h ő nem olyan h elso randin sex ... találkozunk beul a verdába elmegyunk kajálni kap valami ajándékot egykis szorakozás ésmár szivattyuzik is! 10bol 10 ne ez mi csajok?2012. aug. 12. 02:12
1/28 A kérdező kommentje:
az elején a csak=csaj csak elirtam
2012. aug. 12. 02:13
2/28 A kérdező kommentje:
igen tudom! és lázadnak h nemigyvan pedig ez a franko
2012. aug. 12. 02:14
3/28 anonim válasza:
azért társadalmi osztálytól is függ ez,mert csóróbb,műveletlenebb csajokat simán el lehet varázsolni ilyenekkel.
4/28 anonim válasza:
Kikérem magamnak, hogy általánosítasz!
23/F
5/28 anonim válasza:
azért általánosít mert mindegyikre igaz
6/28 anonim válasza:
A pénz körül forog a világ,a szép autó meg menő
7/28 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Te milyen egy kupleráj helyen laksz baszod? :D
Első randin be sem ülök egy férfi autójába akármilyen is, meg ne adjon ajándékot. Valami jó kis cseretárgynak néz? Aki ilyen meg is érdemli, hogy kihasználják. Ha meg le akarom szopni leszopom autó nélkül is csak nem az első pár randin. :D
21/N
8/28 A kérdező kommentje:
budapest :D
2012. aug. 12. 02:32
9/28 A kérdező kommentje:
és te is kamillázol! ebbol nm beszélitek ki magatokat . itt tudtam h tagadni fogjátok de basszus ez igy van ahogy leirtam nincs kivétel
2012. aug. 12. 02:34
10/28 anonim válasza:
Engem ez hidegen hagy, sosem ez alapján döntöttem! Lehet sok pénze, ha nem látok az illetőben semmit. Az a fontos, h az illetőben meg fogjon valami, mint a Párom♥ nincs autója, se sok pénze, s nem is érdekel, lényeg, h jól meg vagyunk ez számít. Kedves, figyelmes, s akkor boldog, ha én is az vagyok! A legeslegjobb, ami velem történt, h ismerhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!