Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfiùs arccal lehet sikerem a lànyoknàl? 24/F
Most komolyan keressek olyan kérdéseket az elmúlt napokból, ahol arról panaszkodtak más srácok, hogy túl magasak vagy hasonlók. A lányok nem nézik a kinézetet, csak az olyan primitív dumás srácoknál akik megkérdezik, hogy "szia cica van gazdád?!". Ha nem erősséged az, hogy alfahím vagy, akkor ne erőltesd. Egyszerűen legyél nyitott az új emberek felé, és előbb utóbb biztos találni fogsz valakit akivel jól el tudsz beszélgetni, és külsőre is szimpatikus.
Eddig nekem úgy sosem sikerült becsajoznom, hogy kinéztem valakit és recept alapján elmondtunk egy dialógust.
szerintem neked alapvetően nem a külsőddel van problémád, hanem társas szinten vagy annyira fejletlen, mint egy 16 éves kamaszsrác, ezért tettél fel egy ilyen kérdést.
Arról, hogy sikertelen vagy, nem a férfiatlan arcod tehet, hanem a hiányos emberekről való tudásod. Mond te mit csináltál az elmúlt 10 évben?
Sajnos vissza vonultam a vilàgtòl.:(( Nem is lesznek nekem tetszö nök az èletemben. :S
Mèg nem is làttam lànyt ruha nèlkul szòval esèlytelen az egèsz.
hm ez érdekes 2. én is kisfiús arcú vagyok, alascony is (175 cm), 23 éves de mindig elkérik a személyim :)
ehhez képest eléggé szeretnek a lányok, volt dolgom idősebbel is.
jah és sose én kezdeményezek... én csk az előnyét látom a kisfiús arcnak.
bár az tény hogy elég ritka amikor egy igazán érett nőnek is tetszek, de az iilyen is előfordul ha van lehetősége megismerni.
Hát ha neked életcélod, hogy nőt láss meztelenül, akkor irány a nudibár.
Tisztázd le magadban mit is akarsz igazán az élettől és utána vidd véghez az álmodat. Úgy gondolod nem elég férfias az arcod? Kipróbáltál valaha is egy új hajstílust, vagy arcszörzetet? Az összhatás? Mikor sportoltál utoljára?
Menj el edzeni, és kérj meg valakit, hogy fekve nyomásnál ugyan vigyázzon már rá, hogy nem e töri el minden bordád a 20 kg, mert rád esik, aztán köszönd meg, mutatkozz be és beszélj hozzá. Három fajta embert kedvel mindenki a szépeket, a helyeslő embereket, és akikkel közös hullámhosszon vannak. Öltözködj ízlésesen én pl innen szoktam ötleteket lopni [link] , ne az anyád öltöztessen.
Mi a legrosszabb eset ami történhet, ha odamész valakihez és visszautasít?! Ha mindent megtettél, nem voltál szemét, tapintatlan, akkor mások is a csajt fogják egy selejtnek tartani nem téged. Nem járna veled, mert nem vagy neki elég gazdag? Őt dugja csak nyugodtan monopoly bácsi. Miért akarnál selejttel járni, hosszútávon még talán rosszabb, mint egyedül. Nem lenne egyszerűbb olyan lányt választani aki azért van veled, mert a személyiségedet kedveli? Velem is előfordult már, hogy egyes lányok betegesen fárasztónak mások viccesnek gondolnak. Ahogy egyre jobban megismersz egy személyiséget, a külső dolgok egyre jelentéktelenebbek lesznek, persze azért van egy bizonyos határ, de erről már írtam fenn.
Lehet, 24 felé már előny ha fiatalabbnak nézel ki. Nagyon nem tetszenek azok a férfiak aki 25 évesen 30nak lehet gondolni. :S
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!