Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan folytassam, hogy biztos sikerem legyen?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik. Beszélgettem vele meg minden, már találkoztunk is kétszer. És mondtam neki, hogy tetszik nekem szeretnék vele járni. Erre csak annyit felelt, hogy: -kedves vagy, de még nem nagyon ismerlek. Ezért hívtam, hogy találkozzunk még, ismerkedjünk meg. De sajnos se ezen, se a jövő héten nem ér rá. Egy kicsit parázok, hogy nem fog összejönni mert mindig mondogatja, hogy van egy legjobb fiú barátja, meg milyen jó amikor együtt vannak. Ma mondta, hogy tetszik neki valaki (aki nem én vagyok). De viszont azt is mondta, hogy ha jobban megismer még lehet köztünk valami. Akkor ilyenkor most mi van ? Ezt csak én nem tudom megérteni ? Tetszik neki valaki más és velem járna ? Kéne pár hasznos tipp/tanács amik biztos, hogy beválnak és növelik az esélyeimet. Légyszi ha tudtok osszátok meg velem is :)2012. júl. 10. 20:19
2/8 KMJ válasza:
Tehát matematikailag 33,3% az esélye, hogy téged választ? Elég kiábrándító.
3/8 A kérdező kommentje:
Én is épp ezt számoltam, hogy nem sok esélyem van. Bár mondhatjuk 50%-nak mert az a fiú neki csak barát.
2012. júl. 10. 20:32
4/8 anonim válasza:
Kicsi az esély, meg ez olyan ha nincs ló....szóval érted. Én hagynám. Nekem olyan nő kéne aki legalább annyira oda van értem mint én ő érte.
5/8 anonim válasza:
Ez a helyzet a lányoknál gyakori. Elmondom mi a te szituációd. Alapból van a lány, aki kell neked. Ő viszont kettő sráccal rendelkezik, akik szalonképesek. Ez a kettő lenne a te-és az osztálytársa kombó. Ezzel nincsen gond. A probléma ott kezdődik, hogy a másik srác neki jobban tetszik. De téged még nem ismer. Ezért neked azt kell tenned mint eddig. Ismerkedj vele, legyél olyan, mint voltál. És eldől, hogy megszeret-e. Ez sajnos lottó. A nők ilyen bonyolultak. :D
20/F
6/8 A kérdező kommentje:
Igen észrevettem sajnos nehéz kiigazodni rajtuk :D De Bár attól függetlenül, hogy a másik srác jobban tetszik neki (eddig) volt olyan, hogy ő hívott ki engem sétálni meg csak úgy idejött hozzám és elvoltunk. Mindenesetre próbálkozni kell. Nekem egyszer azt tanították, hogy az az igazi férfi aki ha igazán szeret valakit és az a valaki nemet mond neki akkor nem másik lányt keres hanem addig küzd amíg az övé nem lesz akit szeret. És ezt meg is fogadtam, lehet most jön el az ideje, hogy alkalmazzam is :D
2012. júl. 12. 10:55
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi remélem meglesz most írt, hogy megint szeretne találkozni velem :)
2012. júl. 12. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!