Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan táncoljak a buliba fiuval? És fiú nélkül? Hogy lessz sikerem?
Figyelt kérdés
Légyszi linkeket is irjatok.2012. febr. 2. 17:57
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
én erre nem tudok egyebet írni, csak hogy ha nem megy másképp, hunyd le a szemed és érezd a ritmust, mozogj a zenére, ne korlátozd be a mozdulataidat, csináld ami jön ;)
L/19
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
De tudok jól táncolni,csak még nem volt különösebb sikerem.
2012. febr. 2. 18:08
5/9 anonim válasza:
Add önmagad, érezd át a zenét. :)
Eleinte nekem sem ment (mikor kezdtem discoba járni), állítólag most már nagyon jól táncolok. :)
Pedig az elején nagyon távol állt tőlem az a zene meg az a tánc, hiszen totál más stílusban tanultam táncolni...
Gyakorlat segít! :D
7/9 anonim válasza:
amilyen zenét szeretsz meilyen sok dubstep meg dnb körel találkoztam már :) buliban de nem ez a mutáns fiu lány volt
8/9 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=ZJj6d5QSYaE
ennél jobb táncot úgysem találsz
ha ezt nyomod, tuti a siker
9/9 anonim válasza:
Csak rázd a csípőd!! esetleg kiengedett haj, amit felfogsz egy kézzel néha, meg dobálod a fufrud. mondjuk én azért csináltam így, mert otthon maradt a hajgumi, de volt sikerem ;) :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!