Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok 99%-énak a rövid haj tetszik a fiún? Az kell a nőknek?
Az ilyen páwa gyerekeknek mind rövid haja van vagy rövid és felnyalt, vagy kopasz. És mindig az ilyenekkel mászkál a sok csaj.
Na most nem azt mondom, hogy amelyik srácnak hosszú, vagy hosszabb haja van, annak automatikusan nincs barátnője, de mégis ezek "menő" Zarás, diszkós gyerekeknek rövid hajuk van.
Ez kell a nőknek? Vagy ezeknek van pénzük amiért velük vannak a csajok?
aha.
és ha engem távolról látnál az lenne az első gondolatod hogy milyen igénytelen az a srác?
nekem a rövid tetszik, de nem az az oldalt felnyírt zselés diszkós :D hanem simán rövid, nem kell vele olyan sokat foglalkozni, hiszen fiú vagy
19L
Nem szeretem se a túl hosszú, se a túl rövid hajú fiúkat. a páwa gyerekektől pedig irtózom. Engem nem a pénz érdekel egy fiúnál, szánalmasnak tartom ezt az egész felfogást. A hajra visszatérve nekem a "beletúrós" nem olyan nagyonrövid haj tetszik egy fiún, de szerintem nem ez a legfontosabb dolog.
[link] ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!