Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok 99%-énak a rövid haj tetszik a fiún? Az kell a nőknek?
Az ilyen páwa gyerekeknek mind rövid haja van vagy rövid és felnyalt, vagy kopasz. És mindig az ilyenekkel mászkál a sok csaj.
Na most nem azt mondom, hogy amelyik srácnak hosszú, vagy hosszabb haja van, annak automatikusan nincs barátnője, de mégis ezek "menő" Zarás, diszkós gyerekeknek rövid hajuk van.
Ez kell a nőknek? Vagy ezeknek van pénzük amiért velük vannak a csajok?
Oldalt kopasz, vagy kicsi haj, felül felállított hosszabb. :D Imádom <3
De lehet rövid haj is.
A JB séró melegségre utal, ne hord.
A rockerek meg nem jönnek be. (Valamiért a hosszú hajról a rockerek jutnak eszembe. tudod mire gondolok, nem?:))
Amit a 23-as belinkelt, na nálam ők azok akiket igénytelennek tartok, nem tudom miért és lehet hogy ezzel valakit megbántok, de nálam első benyomásra ők baromira igénytelenek, a "szakálluk", borostájuk és a hosszú hajuk illetve öltözködésük miatt.
Én jobban szeretem a rövid hajú fiúkat, akik normálisan öltözködnek, mindig alkalomhoz illően. Itt nem a V nyakú rózsaszín fölsőt értem és nem is a lakkos cipőt. Csak egy sima pólót és egy farmert. Nagyon taszítanak az acélbetétes bakancsok meg az olyan ruhák, mint amik például ezen a 9gag-os linken szereplő pasin vannak.
Nekem csak a hosszú hajú férfiak jönnek be. Ez egyfelől betudható annak is, hogy metálos szubkultúrához tartozom :)
22/L
Nekem is ilyen hosszú volt a hajam,de nem igy állt,hanem olyan "amcsi tinisen"..Levágattam,de már megbántam,és mondta csaj hogy miért vágattam le jó volt(:
Ha a hosszú hajú férfiak igénytelenek akkor a hosszú hajú nők miért nem?
A hosszú haj a szabadság jelképe.
A kopasz, rövid haj az alárendeltségé.
Én rocker vagyok hosszú hajjal és 2 naponta mosom
(Sőt, volt olyan időszak amikor naponta).
Am szerintem az arcod, illatod, személyed többet számít mint a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!