Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg tetszik a nőknek, ha egy férfi gitározik?
Ha igen, miért van ilyen hatással?
Könnyíti az ismerkedést?
szerintem azért, mert a csajok azt hiszik, ha valaki tud gitározni, akkor vagány.
Hidd el, nem egyszer szereztem női rajongókat azzal hogy lepengettem kb 3 akkordot egy akusztikus gitáron...
Meg hát ha valaki muzikális, az mindig jó... Szereti a művészetet, ő maga is tud alkotni...
Csak a magam részéről tudok erre válaszolni:)
Én például imádom, ha egy férfi tud gitározni, de ez nem azt jelenti, hogy valaki, aki nem, az szóba sem jöhet. Ez inkább abból fakad, hogy művésztípus vagyok, és engem is a művésztípusok vonzanak:)
De ha általánosságban kellene beszélnem, ugyanerre fognám a dolgot. Minden emberben ott él némi művészi vonal - ez nem azt jelenti, hogy tehetséges, csupán érdeklődik iránta, legyen az zene, szobrászat, rajz, éneklés... és az emberek szeretnek kapcsolatba kerülni a művészettel.
Márpedig egy gitározó férfinak van valami "művésszerűsége", akkor is ,ha rosszul játszik...
Nehéz ezt értelmesen megfogalmazni :) Mondjuk azt, hogy feelingje van:)Természetesen, ez csak az én véleményem.
Úgy látom, az előző válaszadó igazán komoly művészetelméletet dolgozott ki magában. Egyébként én nem nagyon értem, mi az izgalmas abban, hogy egy "férfi" gitározik. Ugyanígy azt sem értem, miért jó az, ha egy lány furulyázik. Tessék félreérteni.
De igaz Benkő Dániel szava: "Nincs művész. Mindenki művész."
És aki önmagát művésznek vallja... Hát, hadd ne mondjak már semmit róla... :)
Ez nem művészetelmélet-. csak így gondolom:)
De én több művészeti ággal foglalkozom, és észrevettem, hogy ez tényleg érdekli az embereket. Ami egyébként egy pozitív dolog szerintem.
Már egy párszor válaszoltam erre a kérdésre,nem tudom miért olyan érdekes ez.
Én 8 éve gitározok. Tény, hogy sok lánynak bejön ha egy pasi tud gitározni gondolom azért mert eltérő egy kicsit a nagy átlagtól,főleg ha még jól is játszik rajta, és persze igen könnyitheti az ismerkedést hisz ha mész az utcán válladon a gitár, engem nem egyszer állitotak meg az utcán, hogy játszak valamit, vagy el tudom-e játszani ezt meg azt :) Kiülsz pl. egy parkba egy akusztikus gitárral és elkezdesz fiatalok elött játszani, hidd el oda fognak gyülni köréd! :D
20/F
Nem ezért tanulok gitározni, csak érdekel. Azért gitározok, mert szeretem a zenét. Lenézem azokat, akik mennek egy gitárral (vagy rosszab esetben üres tokkal) a kezükben és alig tudnak játszani rajta. De azért ő f@sz@gyerek, egy zeneisten...
Csak a további félreértések elkerülése végett írtam. :)
Nem feltétlenül
Nem muszáj gitár legyen az, lehet zongora vagy dob, gyakorlatilag akármi
Aki tud hangszeren játszani abban van valami plusz , ezért vonzó
Ezen nem tudom miért lepődsz meg annyira, mert ez mindennel igy van, minden " plusz " vonzó : hangszeren játszás, sportolás, tudás, szóval bármi ami a képességek fejlesztésével kapcsolatos, dicséretre méltó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!