Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg tetszik a nőknek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg tetszik a nőknek, ha egy férfi gitározik?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért van ilyen hatással?

Könnyíti az ismerkedést?

2010. jún. 7. 08:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
48%
nekem nagyon bejönnek a gitáros pasik :P
2010. jún. 14. 18:58
 22/25 anonim ***** válasza:
48%
nekem is bejönnek :p
2010. jún. 14. 20:17
 23/25 anonim ***** válasza:
De a gitár is sok müfajba besorolható,pl: v mikor igényli az ember azt a gothic rock féle stilust,de megvan az igény a tábortüz mellett elpengetö emberkéknek is..
2010. jún. 14. 21:11
 24/25 anonim ***** válasza:
70%

szerintem írtó szexi és romantikus!!! de nekem nem csak az ha gitároznak. a zongorások is nagyon bejönnek. meg egyáltalán ha zenélnek.imádom mind a 2 hangszert és én is meg akarok tanulni mind a kettőn. csak így tovább és magad miatt zenélj :)

csak a mai lányokkal az a baj( tiszt. a kivétel!!) hogy az izmos sportoló fiúk jönnek be nekik...:I

17/L

2010. jún. 14. 21:54
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Én azért szeretem ha egy srác tud gitározni, mert imádom a zenét, a gitár hangját, de ugyan úgy bejön, ha egy srác tud zongorázni.

Amúgy ha valaki hangszeren tud játszani az olyan romantikus, főleg ha a srác a lánynak játszik!

Szóval szerintem azon van a hangsúly, hogy amikor a fiú a lánynak játszik, akkor ad neki valamit, egy kis ajándékot, a zenét. Ezt a lány avval viszonyozza, hogy rajong érte. Szóval minek voltunk részvevői? Egy ajándékozásnak, amibe több érzelem volt mint mondjuk 1 szál rózsába amit megvesz a srác 300 ftért.

Nekem sokkal jobban tetszik ha nem pénzért vásárolt dolgokat adnak nekem, hanem jó gesztusokkal ajándékoz meg, kedves és mondjuk zenél nekem. Nem kerül pénzbe, mindenki élvezi, és nem kellemetlen. Ami mondjuk egy csokor virágnál nem így van. Mert pl. utálom a virágot, szenvedsz, hogy ne hervadjon el, fogni kell, büdös, pénzért van. És egyirányú, ha a lány örül is neki a fiú?! Ha meg gitározik neked a srác, ő is kedveli a szituációt, tetszik neki amit csinál, tetszik neki a reakciód, neked pedig ez a gesztus tetszik.

NA EZ A VÉLEMÉNYEM. :D

2010. jún. 15. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!