Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg tetszik a nőknek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg tetszik a nőknek, ha egy férfi gitározik?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért van ilyen hatással?

Könnyíti az ismerkedést?

2010. jún. 7. 08:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hát nem is fennakadok ezen, csak nem győzök csodálkozni azon, hogy milyen felszínes egy állat az ember.
2010. jún. 7. 14:04
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanmár, miért lenne felszines ? :-)

Nem kell minden tükröt eltorzitani, ha nem tetszik a látvány ( már ha érted mire mondom )

Nem azt mondtam, hogy lenézzük aki nem tud hangszeren játszani, hanem azt, hogy értékeljük azt, aki tud

Miért ?

Azért, mert ahoz, hogy megtanulj pl.gitározni , felkell áldoznod a szabadidőd egy részét, a jövőben érvényesülhetsz ezzel és mellesleg abban az időben millió más fiú a dohányzást vagy az ivást választotta, tehát remélem érted a különbséget

Szóval, ha már felszinességről beszélünk, nekem úgy tűnik innen a " felszin " - ről, hogy ti fiúk túlságosan is zavartak vagytok, ha egy másik emberke képes olyasmire, amire ti még nem :-) És amikor mi nem érünk fel valakit akkor miért ne húzzuk le az illetőt ? Ez a tini fickó politika, de érdemes tudni, hogy 1. ez nem férfias 2. teljesen szánalmas tőletek

Az utolsó részre nem kell válaszolnod, úgyse lenne nagyon mit hozzáfűznöd, mert a büszkeség kopik a legvégén a srácoknál, de azért nem ártana egy kicsi fejlődés, fejlesztés zenei vagy esetleg más téren, hogy ne érdekeljenek annyira a náladnál-másra-képes-palik :P

2010. jún. 7. 18:01
 13/25 A kérdező kommentje:

alighanem igazad van, bár azon vitatkoznék, hogy csak a férfiaknál van-e ez a rosszérzés ha nem tudok valamit, amit a másik igen. szerintem ez alapvető emberi érzelem.

a másik dolog, hogy persze... fontos hogy valaki sokoldalú legyen, nyilván párválasztásban is. ez természetes. csak az olyan nőkre gondolok, akik eldobják az agyukat és már attól benedvesednek, ha gitározni látnak... ehh. szerintem ez a fura...

2010. jún. 7. 21:42
 14/25 anonim ***** válasza:
tetszik a csajoknak , mert azt sugallja , hogy az illető kreatív , és ez egy pozitív tulajdonság , ugyanakkor a szolidabb lányoknak a zongora tetszik , nincs ebbe semmi logikátlanság
2010. jún. 14. 10:30
 15/25 anonim ***** válasza:

személy szerint imádom, ha egy pasi tud gitározni. szerintem a fíílingje miatt :D az ismerkedést merőben megkönnyíti, és ha barátnőd van, és játszol neki, az meg romantikus :)

egy szóval leveszed a csajokat a lábukról :D

ja és igen,az utcán gitárral sétálás... hmm. simán megszólítom :D

2010. jún. 14. 10:37
 16/25 anonim ***** válasza:
És a hegedűhöz mit szóltok?
2010. jún. 14. 11:26
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem tetszik! Egyáltalán nem érdekel hogy tud-e gitározni a barátom vagy sem. Van egy srác aki mai napig járni akar velem, nem is csúnya és gitározni is tud de valahogy mégsem az én világom...és az hogy gitározik cseppet sem számít!!!
2010. jún. 14. 11:41
 18/25 anonim ***** válasza:

Az én férjem tud, de ez speciel pont hidegen hagy belőle.

Egész más miatt szerettem belé, ez a tudása nekem semmit pluszt nem tett hozzá.

2010. jún. 14. 11:51
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Én énekes gitáros lány vagyok, 1átalán nem jön be ha egy fiú gitározik, főleg ha béna, akkor még ki is röhögöm.:)
2010. jún. 14. 12:25
 20/25 anonim ***** válasza:

hát. engem is eléggé hidegen hagy, ha tud ha nem.

a mostani barátom is elég jól gitározik... de kicsit szar amikor ott ülök félórán át a kanapén míg ő ki gitározgatja magát..-.-

ugyhogy angem inkább visszataszít..:/

2010. jún. 14. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!