Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok 99%-énak a rövid haj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok 99%-énak a rövid haj tetszik a fiún? Az kell a nőknek?

Figyelt kérdés

Az ilyen páwa gyerekeknek mind rövid haja van vagy rövid és felnyalt, vagy kopasz. És mindig az ilyenekkel mászkál a sok csaj.

Na most nem azt mondom, hogy amelyik srácnak hosszú, vagy hosszabb haja van, annak automatikusan nincs barátnője, de mégis ezek "menő" Zarás, diszkós gyerekeknek rövid hajuk van.

Ez kell a nőknek? Vagy ezeknek van pénzük amiért velük vannak a csajok?

2012. aug. 10. 20:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
25%

hosszú hajuk a lányoknak van. nagyon nem férfias. akinek meg ez lánynak tetszik, elgondolkozhat h minden rendben van-e.

a rockerek pl. arcra is olyan lányosak, de még a hajukat is megnövesztik mellé, az tiszta gáz.

meg amikor a lánynak rövidebb a haja mint a fiúnak. én nemhogy nem mászkálnék így az utcán, de bezárkóznék a négy fal közé a párommal.

ja, és nagy fülbevaló + feltűnő nyaklánc kell még a hosszú haj mellé h teljesen nőies legyen a fiú, akkor biztos bejön a lányoknak.

2012. aug. 10. 20:29
 12/36 anonim ***** válasza:
80%
9. nagyon vicces te retardált paraszt :)
2012. aug. 10. 20:30
 13/36 anonim ***** válasza:
85%
5-dik vagyok ismét :) Mondjuk a hosszú hajó rockerek igazán helyesek,ezt be kell vallani :)
2012. aug. 10. 20:30
 14/36 anonim ***** válasza:
72%
nekem hosszú hajam volt mióta én szólok bele a hajhosszomba :D most nyáron vágattam le a nagy meleg (időjárás!!) miatt, de már egy lány megjegyezte, hogy növesszem meg, mert neki úgy jobban tetszettem
2012. aug. 10. 20:33
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
A barátomnak hosszabb haja van és imádom. Szóval nem minden lánynak kell ez.
2012. aug. 10. 20:33
 16/36 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem sem férfiasak a hosszú hajú pasik. A max hosszúság amit én el tudok viselni, az ez: [link]

Nem is tudom megérteni, hogy miért jó a fiúknak a hosszú haj, és igaza van az egyik hozzászólónak, szerintem az is gáz egy kicsit, ha a fiúnak hosszabb a haja, mint a barátnőjének.

A rövid haj miatt a lányok férfiasabbnak látják a fiúkat, ezért van az, hogy nem találunk annyi hosszú hajú fiút nő környékén. De egyébként nem értem, mire ez a felhajtás, ha a kérdező nem a gép előtt nyivákolna, hogy miért a rövidhajú zarás fiúkra buknak a nők, hanem inkább lemenne a városba/faluba ismerkedni, csajozni, akkor minden probléma meg lenne oldva.

Pluszba mi lányok azt is megnézzük, mennyire igényes a haj, és mennyire áll jól a fiúnak a haj. Általában a fiúknak a rövid haj áll jól, és a hosszú kevésbé ápolt, szóval azért döntünk úgy, hogy maradunk a jól megszokott férfias hajtípusú fiúknál.

2012. aug. 10. 20:35
 17/36 anonim ***** válasza:
26%
ma 20:29 osztom! :)
2012. aug. 10. 20:36
 18/36 anonim ***** válasza:
82%

hosszú haj <3

amúgy nem értem miért nőies egyesek szerint, meg miért szokatlan. nagyon sok kultúrában hordanak hosszú hajat a férfiak, meg régen Magyarországon is sokan hordtak.

22L

2012. aug. 10. 20:38
 19/36 anonim ***** válasza:
59%

nah most pl matt tuck-ban mi férfiatlan dolog van?

[link]

2012. aug. 10. 20:42
 20/36 A kérdező kommentje:
de...deee Jézusnak is hosszú volt a haja...
2012. aug. 10. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!