Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ugymond normálisan közeledi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ugymond normálisan közeledik az ember, miért olyan kevés a pozitiv visszajelzés?

Figyelt kérdés
tudom erre nehéz válaszolni, mert eléggé általános kérdés, ismerkedni próbálok, ami nálam nagy szó mivel sosem voltam az a kezdeményező típus. Viszont ...ugy tényleg normálisan teszem és csak azt érni sokszor el, tudjátok az a fajta helyzet mikor a lány..hogy is mondjam, "semleges marad". Nem mindíg de sokszor így van. Ezen tovább lépek, (többnyire) majd a másik...de mégis, lányok szeretitek Ti ha egy fiu normálisan el kezd veletek beszélgetni, aki nem azon van hogy mindíg nevessen, ökörködjön. Néhány véleményt várok. Mind beszéd téma vetettem fel...
2012. aug. 9. 20:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
tiszta sor, világos hogy számára más az ideál, ezt le lehet vonni pár mondat válasz, nézés után...hm, de mondjuk megkinálhatna kólával...
2012. aug. 9. 21:44
 12/12 A kérdező kommentje:

vagy a két karmaim közzé omolhatna hogy kifejezze, "nem vagy számomra az ideál":D

na de komolyan, csak felvetettem mint témát..

2012. aug. 9. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!