Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ugymond normálisan közeledik az ember, miért olyan kevés a pozitiv visszajelzés?
Figyelt kérdés
tudom erre nehéz válaszolni, mert eléggé általános kérdés, ismerkedni próbálok, ami nálam nagy szó mivel sosem voltam az a kezdeményező típus. Viszont ...ugy tényleg normálisan teszem és csak azt érni sokszor el, tudjátok az a fajta helyzet mikor a lány..hogy is mondjam, "semleges marad". Nem mindíg de sokszor így van. Ezen tovább lépek, (többnyire) majd a másik...de mégis, lányok szeretitek Ti ha egy fiu normálisan el kezd veletek beszélgetni, aki nem azon van hogy mindíg nevessen, ökörködjön. Néhány véleményt várok. Mind beszéd téma vetettem fel...2012. aug. 9. 20:13
3/12 A kérdező kommentje:
... ennyire érthető?:D mind1
2012. aug. 9. 20:26
4/12 anonim válasza:
Sok függ attól, hogy kiket szemelsz ki magadnak. Ha átlagos, normális lányokat, akkor úgy gondolom egy normális közeledésre kaphatsz megerősítő választ. Pláne, ha te is ebbe a kategóriába tartozol (tehát átlagos és normális adottságokkal rendelkezel).
De ha magadhoz képest vagy abszolút értelemben túl jó csajokkal próbálkozol, akkor egy sima beszélgetésnél sokkal több kell a hódításhoz.
6/12 anonim válasza:
Ha semleges, az azt jelenti, hogy nem kíváncsi rád, nem fogadja a közeledésedet. Aki rászánja magát az ilyen dolgokra, annak bizony szembe kell néznie ezzel is.
7/12 anonim válasza:
Jaj de utálom ezt, a férfiak ki vannak akadva, hogy ha ők nem bunkók, akkor mindenki omoljon a karjaikban, hiszen ők megpróbálták. Aztán meg jönnek a kérdések, hogy miért k.öcsög minden nő... Ha semleges, nem tetszel neki, ennyi...
8/12 A kérdező kommentje:
jaj hát én ugy vártam ezt az utolsó hozzászólást egy lánytól:D kóla már van, de köszi:)
és elvárom igen, omoljanak a karjaimba:))
2012. aug. 9. 21:09
9/12 A kérdező kommentje:
4ik hozzászóló: igen van benne valami,..csak nem értem mirefel, valaszeg a sok "ajnározás miatt". Az ember hajlamos átlépni egy másik égitestre, ezzel nem azt mondom h beképzelt lesz....vagy mégis.:)
2012. aug. 9. 21:22
10/12 anonim válasza:
De most komolyan, mégis mit akarsz, ha nem jössz be neki, mit csináljon????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!